icon

Co Vám zabírá na kašel (batolata)?

urtica
3. únor 2017

Ahoj, dcerka se poprvé v životě potýká s kašlem. Nemáte prosím nějaký tip na účinnou pomoc? Děkuji za případné příspěvky🙂.

monikarozacka
3. únor 2017

Záleží na tom jestli suchý nebo vlhký kašel. Ale u syna vždy nejlíp zabral mucosolvan junior. Bral toho víc, ale nic moc nezabíralo a po stoptusinu měl svědivou vyrážku po celém těle.

astyna
3. únor 2017

Stopkašel 🙂

urtica
autor
3. únor 2017

@monikarozacka Děkuji. Kašel je suchý...mám dojem , že mucosolvan se užívá právě až při vykašlávání...?

monikarozacka
3. únor 2017

@urtica ano je na vlhký kašel, na suchý nám nikdy nic nepomohlo, buďto se časem změnil na vlhký, nebo přešel sám 🙂

babka
3. únor 2017

Taky hlasuji pro Stopkašel, ten pomůže vždycky.

selcho
3. únor 2017

Malé zase moc pomohl Hedelix.

jani76
3. únor 2017

Stopkašel od Dr. Weiss - ten je na jakýkoliv kašel a jsou to bylinky, a dítěti to navíc chutná, aspoň tomu našemu. Lékařka mu jednou napsala AC Long a to taky dobrý.

ija1
3. únor 2017

u nas jedine Ambrobene, pomohl, kdyz ostatni kapky nefungovaly, pak je jeste dobry ACC jenze ten se musi po nacnuti do 10 dnu vyhodit........a samozrejme mazat tymianovou masti.,...

barumat
3. únor 2017

Léky nevím, ale pokud chceš to celé podpořit, udělej jí cibulový sirup. Nakrájej cibuli na tenké půlkroužky (cibuli napůl a pak na tenké plátky), dej do misky a hustě zasyp pískovým cukrem. Za hodinku - dvě to pustí šťávu. Nepálí, chutná fakt dobře a hlavně odhleňuje jako blázen. Dávala jsem i své sedmiměsíční dceři před každým krmením, tj. asi čtyřikrát denně lžičku nebo dvě. Den jsem vynechala a rozdíl neskutečný. A zabírá rychle a je to příroda. Zkus.