icon

Co znamenají tečky na noze miminka?

24. lis 2025

Ženy jsem blázen?? Co to může být ? Tohle ma mimi na noze a přijde mi, ze po sklenickovym testu nemizí …
Je jich jen pár i na druhé noze podobne.. manžel říká, ze jsem blázen,ale ja uz nevim ☹
Doktorku máme na prd, tu zajímá jen očkovaní, tak nevim kde se poradit… pomoc.
Kromě tohohle nic jiného mimi neni, občas strašně place ale jinak nic. To ale place z přetažení nebo nevim…

klokanka31
•
24. lis 2025

Normálně se poraď s doktorkou, přece je to její povinnost ne? 🤔

autor
•
24. lis 2025
@klokanka31

Normálně se poraď s doktorkou, přece je to její povinnost ne? 🤔

@klokanka31 no v poslední době to s ní stojí za prd.. chtěla jsem posunout očko a byla uražena, ale ta to kdyz tam jde muž, tak je jak sluníčko.. musím asi najít novou..

misha31
•
24. lis 2025

Jak dlouho to ma?

autor
•
24. lis 2025
@misha31

Jak dlouho to ma?

@misha31 no uz dyl, divný je, ze to nekdy slabší a někdy víc vidět.. ono poprvé to bylo vidět a pak zmizelo, tak jsem neřešila.. no asi stejně radši půjdeme za tou doktorkou .. nechci nic podcenit uz tak mi přijde, ze jsem to nechala dlouho moc ☹
Napadlo me jeste, ze to ma od kalhot/nosítka ale nevim

klokanka31
•
24. lis 2025
@anonym_autor

@klokanka31 no v poslední době to s ní stojí za prd.. chtěla jsem posunout očko a byla uražena, ale ta to kdyz tam jde muž, tak je jak sluníčko.. musím asi najít novou..

@anonym_autor Jestli je uražená nebo ne, to neřeš. Ale radši ať se na mimi podívá. Když naše malá měla nějaký flíčky nebo pupínky, vždycky jsme ihned volali, a vždycky nás doktor vzal ještě ten den. Jak sám říká, vždycky lepší stokrát zbytečně, než něco podcenit.

autor
•
24. lis 2025
@klokanka31

@anonym_autor Jestli je uražená nebo ne, to neřeš. Ale radši ať se na mimi podívá. Když naše malá měla nějaký flíčky nebo pupínky, vždycky jsme ihned volali, a vždycky nás doktor vzal ještě ten den. Jak sám říká, vždycky lepší stokrát zbytečně, než něco podcenit.

@klokanka31 přesně zavolám a domluvím se a při nejhorším najdu jinou, jen jsem potřebovala odstrčit, me přijde ze jsem tam furt jak hypochondr :-/

miryp
•
24. lis 2025

Pediatrů je všeobecně málo a těch, kteří respektují rodiče v neočkování a odkladech očkování, je ještě méně. Tím ti chci říct, že ať chceš nebo ne, budeš se muset naučit prosazovat zájmy svého dítěte i u lékařů, kteří s tebou nesouzní. Pokud má dítě nějakou vyrážku, tak logicky zavoláš MUDr. a domluvíš si prohlídku. Pokud bude místo vyrážky řešit očkování, slušně jí vysvětlíš, že to už jste spolu probíraly, máš to v tuto chvíli za uzavřené a že prosíš, aby se soustředila na problém, pro který jsi za ní přišla...

autor
•
24. lis 2025
@miryp

Pediatrů je všeobecně málo a těch, kteří respektují rodiče v neočkování a odkladech očkování, je ještě méně. Tím ti chci říct, že ať chceš nebo ne, budeš se muset naučit prosazovat zájmy svého dítěte i u lékařů, kteří s tebou nesouzní. Pokud má dítě nějakou vyrážku, tak logicky zavoláš MUDr. a domluvíš si prohlídku. Pokud bude místo vyrážky řešit očkování, slušně jí vysvětlíš, že to už jste spolu probíraly, máš to v tuto chvíli za uzavřené a že prosíš, aby se soustředila na problém, pro který jsi za ní přišla...

@miryp no to je pravda, očkovat chci jen jsem pár dnů chtěla odložit kvůli teplote, co se mi nezdála a taky rýmě ..

misha31
•
24. lis 2025

Me prave nejdriv hned napadl meningokok, ale kdyz to ma uz delsi dobu tak neee. Nemuze ji nejaka potvurka kousat?

autor
•
24. lis 2025
@misha31

Me prave nejdriv hned napadl meningokok, ale kdyz to ma uz delsi dobu tak neee. Nemuze ji nejaka potvurka kousat?

@misha31 no me to taky napadlo, pujdeme k ty MUDr a dam vedet

misha31
•
24. lis 2025
@anonym_autor

@anonym_autor drzim pesti 🍀

miryp
•
24. lis 2025
@anonym_autor

@miryp no to je pravda, očkovat chci jen jsem pár dnů chtěla odložit kvůli teplote, co se mi nezdála a taky rýmě ..

@anonym_autor a to jsi chtěla správně, očkovat se má výhradně zdravé dítě a s odstupem od virózy. My takto nejsme schopni už více jak dva roky přeočkovat dceru, protože je každý měsíc nemocná. A dokud se to nezlepší, tak jí prostě očkování nedám, i kdyby se doktorka stavěla na hlavu. Já mám díky očkování rozjetou autoimunitu, nebudu riskovat u svých dětí totéž...

1pomnenka
•
24. lis 2025

Přijde mi to jako staré štípance. Já bych s tím nikam nešla.

autor
•
24. lis 2025
@miryp

@anonym_autor a to jsi chtěla správně, očkovat se má výhradně zdravé dítě a s odstupem od virózy. My takto nejsme schopni už více jak dva roky přeočkovat dceru, protože je každý měsíc nemocná. A dokud se to nezlepší, tak jí prostě očkování nedám, i kdyby se doktorka stavěla na hlavu. Já mám díky očkování rozjetou autoimunitu, nebudu riskovat u svých dětí totéž...

@miryp Jono ono pak doktorům bude jedno, jaký bude mít dítě NU, takže taky děláte dobře.. vždy dat na šestý smysl se vyplati

veruvojtkova
•
25. lis 2025

Přijde mě to jako malé modřinky, takže já bych naopak šla hned. Ale fotka může zkreslovat...držím palce at je to nějaká "blbost" 🙂

klokanka31
•
27. lis 2025
@anonym_autor

@miryp Jono ono pak doktorům bude jedno, jaký bude mít dítě NU, takže taky děláte dobře.. vždy dat na šestý smysl se vyplati

@anonym_autor Tak jak jste dopadli?

veruvojtkova
•
3. pro 2025
@anonym_autor

@anonym_autor taky by mě zajímalo, co to nakonec bylo. dej vědět 🙂

autor
•
1. čer 2026
@veruvojtkova

@anonym_autor taky by mě zajímalo, co to nakonec bylo. dej vědět 🙂

@veruvojtkova nakonec asi nic, časem to zmizelo ale mam podezření na otlak od nosítka 🤔