Colostrum, máte s ním zkušenost u dětí?
ahoj maminky,máte zkušenosti s colostrem u děti?potrebovala bych poradit kvalitni výrobek pro 3,5lete dítě k prevenci nemoci a dlouhodobému podávání....moc díky...
aukro.cz/colostrum-direct-i6556197768.html
koukam nejaka akcička
nam colostrum hodne pomaha az neuveritelne.
Dobrý den, máte někdo přístup do firmy essens? Rada bych se také zaregistrovala. Dekuju
Ahoj všem, Colostrum je jistě možné dávat dětem, vzhledem k jeho původu - jedná se o mlezivo - tzn. to co vzniká v mléčných žlázách matky – je první tekutinou, kterou dítě/mládě po porodu přijímá.
Colostrum obsahuje mnoho prospěšných látek, díky kterým se dokáže „nastartovat“ imunitní systém dítěte (imunoglobuliny, aminokyseliny a růstové faktory).
Proto se nemusíte bát dát Colostrum dětem, jelikož se jedná o čistě přirozenou přírodní věc. Doporučuji však menším dětem dávat tekuté Colostrum, které je pro ně lépe přijatelné, než tabletky.
Např. mě nyní vytáhlo tekuté Colostrum za 3 dni z chřipky - horečka, rýma, ucpané dutiny, bolest hlavy, bolest v krku a celého těla. Po třech dnech užívání mi zůstala už jen lehce rýma ;)
Hodně zdraví všem!
Dobrý den, mám 1,5 a 4,5 letou dceru. Jelikož jsou často nemocné, chci začít dávat Kolostrum, jen nevím, od jaké firmy? Můžete mi někdo poradit? Máte zkušenosti i z jinou značkou než LR, která také zabírá? Děkuji.
Dobrý den,mohla bych někoho poprosit o registrací si obědnat Colostrum pro dceru kde je to za příznivou cenu a účinnou jako od LR moc děkuji 🙂
@jana_ste Firma Essens je česká a Colostrum má za 1/3 ceny a stejná kvalita. Mám vyzkoušené na sobě a 4 dětech můžu doporučit.
Maminky pokud by jste chtěl někdo něco objednat od německé firmy LR nebo si nakupovat s 35-40% slevou a nebýt na nikom závislý tak pište. Ráda vše zodpovím a poradím
@jana_ste no ty vady, koukám na to LR, toje hrozně drahý! přes tisícovku za 60 tablet? jako nechci dělat reklamu, ale levnější a špičkově kvalitní colostrum nabízí starlife. ty látky jsou tam zachovaný zmrazením, což je nejlepší způsob, je docela silnej a má značku GMP;)
no tekuté je hlavně účinnější, co si budeme povídat. ale dost záleží na co konkrétně ho potřebujete. kdyby bylo třeba jsem ochotna v tom poradit. hezký den všem a hlavně zdraví 🙂
Ahoj holky, může se podávat tekutý Colostrum kojenci ve čtyřech měsících? Nemáte někdo zkušenost? Díky za případnou odpověďˇ.
@tresislas myslim si, že určitě. kolostrum je obsažený i v mateřským mlíce..ale jen ze začátku.
@tresislas - ano, určitě lze dávat i takto malému miminku. jak píše @normalnimatka, kolostrum obsahuje i mateřské mléko 🙂
Holky, z LR mi napsali, že tekuté Colostrum lze podávat až od 6 měsíců věku... to jsem nevěděla. Takže si jeśté poćkám dva měsíce....
užíváme s dcerou colostrum cca 14 dní, tak ještě nevidím moc pozitiv. Třeba až začne to opravdové chřipkové období a my budeme zdravé, tak to bude super.
Osobně tomu colostru hodně věřím, tak do něj i hodně investuji.... dřív jsem malé dávala dlouhodobě imunoglukan a naprosto bez výsledků!!! jen vyhozené peníze - bohužel

Ahojky holky! Jsem registrovana v LR a Colostrum bereme dlouhodobe,jelikoz mam oba kluky se snizenou imunitou a ja byla dost nemocna, a kdyz uz jsou treba nastydli,tak si bereme Cistus,ale ten je hodne silny.....,jen ty ceny by mohly byt priznivejsi!!!! 😉 Vyzkouseli jsme ledasco a nedam na nej dopustit! R.
Ano, samozřejmě. Colostrum mohou užívat i ty nejmenší a to díky tomu, že Colostrum obsahuje i mateřské mléko v prvních dnech po porodu. Takže bez problému ;)
za mě absolutné o ničem, vyhozené peníze bohužel. Dcera bere od konce září. Od té doby nemocná několikrát, letos v podstatě byla zdravá tak 2 týdny, nyní opět kašle, rýma, teplota. V pondělí jdeme k Dr. Kolostrum dobírá poslední lahvičku a už bych to nekoupila. Měla to drahé LR a teda za mě zklamání...Nečekám, že bude zdravá pořád, ale že např. v únoru byla ve školce přesně týden.

@evulilinek je to kozí nebo kravské?