Dermatologická dětská klinika Praha Motol nebo dobrá kožní lékařka v Praze

eldudova
5. črc 2018

Ahoj,
prosím nevíte na jaké úrovni je dětská dermatologická klinika v motole? popř. ke komu tam zajít?

Anebo doporučili byste prosím dobrou dětskou kožní v Praze, Praha východ, Říčany?

Hlavně ne Vinohradskou nem. prosím. Tam už jsme byli a nepomohli a už tam nevlezu.

Léčím dceři opět přes půl roku exem a kvasinku. Ale mám podezření na nějakou potravinovou alergii, ale nemůžu přijít na co to je. Nebo co jiného jí může vadit. bojujem s tím už 1,5 roku. Velké změny na kůži má i změna vody, když někam jedeme.

domácnost non toxic na praní, úklid, eco plíny a přírodní kosmetika ,domácí zinkovka na akutní ložíska. Jídlo si vaříme z 90% sami, sezonní, ze zahrádky a z lesa. zlepšení nenastává. :(

Díky za tipy na koho se obrátit!

fifina86
6. črc 2018

Nez kozni kliniku,doporucuji hledat nekoho,kdo se venuje celostni medicine. Ze zkusenosti s mnoha kozari byla lecba ekzemu vzdy totozna, antibioticke a kortikoidni masti.

jaja01k
6. črc 2018

Ja muzu doporucit v Ricanech MUDr Pavlicka. Neni primo detsky, ale deti bere. V Praze je docela problem se vubec k nekomu dostat. Potrebovala jsem na kozni s triletym synem a bud nas nechteli vubec nebo by dali termin za nekolik tydnu az mesicu. Tak jsme nakonec skoncili v tech Ricanech, tam nas vzali za 14 dni od objednani. S dlouhym cekanim pripadne pocitej i v tom Motole. Byli jsem tam jednou, v listopadu nas objednali na duben. Tenkrat to nebylo nic akutniho, tak mi to nevadilo. Jinak jsem tam byla spokojena. Jmeno pani doktorky uz si nepamatuju, ale byla velmi mila, pecliva a se synem trpeliva.

klaarusa
6. črc 2018

My konkrétně chodíme k Mudr. Čadove-Motol. Velice milá a pečlivá paní doktorka. Nám pomohla. Objednávaci doba cca měsíc.

mku
6. črc 2018

Zajdete spis na nejakou celostni ci prirodni medicinu... zkus treba toto, nam to pomohlo... prirodnimedicina.cz