Dítě zvrací a má rýmu. Je to nachlazení?
Zdravím dítě první den mělo rýmu a odpoledne se poblinkala k večeru zvýšená teplota druhý den jen rýma třetí a čtvrtý den jen rýma....druhý dítě to chytlo od první. Tak se ptám zda nevíte co to může být?
Díky, já si to myslela že výroba že zvrací jen ty hleny....starší už je skoro fit dnes 1den rýma lehký kašel a jednou se pozvracela 4den a mladší je druhý den nemocná teplota není jen ta rýma a včera se jednou poblinkala a dnes taky ale myslím si že je to s té rýmy že to jsou samé hleny.
@amazienka 😄😄😄 asi bude. To mě pobavila minule doktorka, když se ptala, jak je malé po tom "nachlazení" 😄😄😄 měla covid ve 2 měsících, nechtěla se vůbec kojit, měla horečky 40° 4 dny několikrát za den, přestala slyšet, ztratila hlas, ležela jak placka, měla vyrážku po celém těle, divím se, že jsme to zvládli doma. A dr řekne nachlazení 😄😄😄
Teď to má podruhé, naštěstí jen horečky a rýma.
Prostě je to nový typ virozy.
@amazienka je to pojmenovaná viróza, proto jsem to napsala přesně takto..bych chtěla mít tvoje problémy tvl🤣🤣

Běžné dětské onemocnění - viry, bakterie, covid, cokoliv, doktoři to ani běžně neurčují, o co konkrétně jde, pokud jsou příznaky jen takto mírné, léčí se symptomy...něco na rýmu, něco kdyby byla horečka moc vysoká, hlídat hydrataci... Ať je brzo fit 🙂!