Doporučení k neurologovi

hojahoza
9. kvě 2017

Zdravím​ maminky. Byla jsem si u dětského lékaře pro doporučení k neurologovi a nestačila jsem se divit. Syn mi chodí po špičkách a chci mít jistotu že je to jen nějaká hloupost která se dá odstranit třeba cvičením. Bohužel jsem se dočkala něčeho co jsem nečekala doktorka se ke mně chovala jak k totálnímu trotlovi. Taky jste někdo zažili takový přístup? Hlavní je že mám žadanku.

swetlusska
9. kvě 2017

my jsme zažili s manželem tak otřesný způsob jednání jak na dětských rehabilitacích, tak na neurologii, že jsme jim prostě řekli nazdar (přeci za nás nebudou brát peníze když si nás neváží) a našli si doktory, kteří se umějí chovat! A udělali jsme dobře. Vyměň doktora, tohle nemáš zapotřebí!!

kusanagi87
9. kvě 2017

Vyměnit, teď těch možností je! I kdybyste měli jet do jiného kraje. Takové lékaře nemáme zapotřebí, co vidí pacienty jako obtěžující neinteligentní hmyz.

hojahoza
autor
9. kvě 2017

Moc děkuji. Mladoučká doktorka co vystřídala naší postarší ale suprovou doktorku. A jela po mě jak po uzeným. Začala mi radit že mám synovi koupit papuče a kvalitní boty. Připadala jsem si jak největší blb. Svým dětem bych dala první- poslední. Po 16 . měsíčním synovi křičela jak po psovi ať ji ukáže jak chodí po špičkách.

lenbela
9. kvě 2017

Naštěstí se mi to nestalo. Kdyby ano, vyměnila bych ji. Naše původní pediatra v tomto byla skvělá. Když jsem měla pocit, že se něco u dcery děje ( nožicky do X, ekzém, logopedický problém), tak mi žádanku ke specialistovi ( ortopedie, kožní, logopedie) vypsala hned a bez řečí. A s novou pediatrou taky nemám problèm. K dětem se obě vždy chovaly moc hezky.

linee
9. kvě 2017

@hojahoza ja jsem zazila opacny pripad - kdy jako s trotlem mluvila jedna mamina.To mi padla sanka.Nerikam,ze je spatne se ozvat,ale to,co jsem slysela bylo pres caru.Ale jak radi maminy-nejsi spokojena-vymen doktorku.Musis mit nekoho,komu veris.