icon

Efektivní řešení na červený zadeček u dětí

simca128
24. bře 2022

Ahoj holky sem fakt zoufala uz sem tu psala ohledne zadecku a stale nic nam nezabralo, imozol, neopathyol, rybilka, beoanthem, sudocream, weleda, silvertan, mazala sem i gencanou(nevim jak se pise) chvili sem utiraka cajema zadecek ale je pravda ze trwba jen dvakrat, hermankem, cernym, repikem
Jinak zadecek utiram perlanem a vodou vetram fakt casto zadecek vzdy to zesvetla ale ne uplne a pak je to zas, vymenila sem i plenky. Vcera sem to natrela tim silvertaně tak ten ji to totalne zhorsil asi ji nesedlo to stribro vo v nem je
Vubec nevim uz co zkusit sel sroho zoufala sem v nemicnici tak sem se ptala a taky mi uz nevedi co poradit vic mi doktorka nerekla a ja nevim jak maly pomoct asi ji to neboli ale cerveny to ma dost
Snazim se dovolat na kozni jestli neco poradi nikdo to tam nezveda
Taklen to ma zhorseny po tom silvertanu neni to moc videt ale be skutecnosti to ma vic
Mela tak krasny zadecek a co zacla kadit vic tak se ji to prave stalo a ja uz nevim co zkusit
Nevim jestli to mam spis vysouset nebo promastovat uz si nevim rady nezazila ste nektera?

Efektivní řešení na červený zadeček u dětí
Strana
z2
emillyhk
24. bře 2022

Syn má tohle pokaždé od zubů 🙈 Asi má tu stolici při tom nějak agresivnější. Nám pomáhá mazat Avirilem od Alpy. Je to trochu "retro", ale za mě lepší než Sudocrem. A kombinuju to s Infadolanem na noc a jedenkrát během dne. Pokaždé stolici opláchnu, osuším (klidně fén se studeným vzduchem) a namažu. No a samozřejmě přebalovat co nejčastěji.

lida9
24. bře 2022

nechat bez pliny, pres den doma vlastne porad... davala jsem jen na spani, kdyz bylo nejhur... nam teda pomohl imazol a taky jsem mazala i propolisem, ale podle me vetrat vetrat vetrat... a klidne jine pliny, proste vyzkouset vice tipu... hodne stesti🙂

merope
24. bře 2022

Jak je malá stará? Můj drobek měl šílené opruzeniny jako novorozenec - ale byl v inkubátoru a tak ho nechali na zadku nahatýho - dělá se to tak, že jakoby "otočíš plenku" - ustřihneš vrchní lem vepředu a ten si schováš. Pak vezmeš plenku, když je malá na bříšku - položíš plenku pod malou tou stranou, jako by tam měla zadek a vepředu na "zalepení" použiješ ten ustřižený kus - takže zůstane jenom ležet pod ní, ale zadek bude volný.

2hanah
24. bře 2022

Při každém kakání umýt jemným gelem pro miminka a důkladně osušit, ale jen ťupkáním, dokonce bych umývala při každém přebalení ikdyž není pokakaná a když měl můj syn červenou prdelku až do krve, zabral mu Infadolan, dlouho na trhu známá regenerační mastná mast s masťovým základem, koupíte v lékárně bez předpisu, není tam žádná závadná složka, můžou bez problémů i mininka, i na obličej, pomohlo nám to prdelku zregenerovat a hlavně to udělá mastný ochranný film. A jestli to má spíš do mokvající vyrážky, tak bych zkusila obyčejný zásyp, co se dřív používal, ale nějak mám v hlavě, že mi tehdy říkala lékařka, že snad mám hledat bez azulenu, že může dráždit, ale to fakt nechci říkat nesmysly. Držím pěsti, ať je malá v pořádku a nemáte už s tím nervy♥️

2hanah
24. bře 2022

Aha, tak teď čtu, že "co začala kadit víc" - určitě kupte ten Infadolan, jsem si jistá, že pomůže.

ifulesimonkova
25. bře 2022

@simca128 My od narození jedeme na pampers premium care a Intimiss od Hadka. Mažu ho každý večer po koupání. Prckovi je 18 měsíců a červený zadek měl všehovšudy dvakrát. Když už se teda začervenal, tak jsme zadeček omývali heřmánkem. Ale teda ten Intimisek je super!

Strana
z2