Eliminační dieta, pomohla vám? Atopický ekzém

kata3544
14. kvě 2017

Ahoj ženy, jdu si pro radu, zda nekomu pomohla eminicani dieta pro zjisteni mozneho aleregnu. Moje ditko 3.5mesice uz ma 3tydny atopicky ekzem, Dr.mi naridila dietu,at to ztkusime, nejim mlecne výrobky, sladke,cokoladu,orisky,zadne ovoce (krom bananu) hovezi maso a kureci. No vesmes nejim nic :D Drzim to 10 dni a ekzem je stále horsi a horsi, objevuji se mu nove a nove pupínky po tele,mokvave se stroupky. Asi to nebude z jidla...nebo uz nevim, Jsem trochu zoufala,mam hlad :D a zadne výsledky, používáme krem Uriage Xemose, ten je skvely po natreni o 70% zlepseni, zmizi zcervenani atd.ale po hodine je to stále hrozne. Mam doma Linolu,dostala sjem doporuceni,ale ještě jsem nezkusila. Dr.mi předepsala kortikoidy,ale ty používat nechci. Mate nejaky tip co s tim? P.S. pouzivam prirodni praci prasek, a prisrodni kosmetriku...uz nevim co vic :( Děkuji za odpovedi.Zoufala matka.

ondego
14. kvě 2017

Možná bych zkusila dávat mimču probiotika, zkuste, uvidíte 😊

janikas85
14. kvě 2017

Zkus se obrátit na @karol89 řešila stejný problém u dcerky a krásně se jí to povedlo zvládnout. Myslím, že ti ráda poradí.

karol89
14. kvě 2017

10 dní je málo .. diety se drží minimálně 3 týdny .. zhoršení může někdy přijít tím, jak se tělo od toho čistí či co.
Na mokvavámísta použít gencianu, aby se vysušily a do vany mořskou sůl nebo černý čaj. Nepromašťovat Linolou aniničim jinym nebo se to zhorší, je to potřeba vysušovat a pak hydratovat. Na světlá místa zinkovou mast.

kata3544
autor
18. kvě 2017

Dekuju moc,davame ted 3.den.zinkovou a je to trochu lepsi,je to.suchy a mokvavy mista uz jen strupy. Slysela.jsem ted moc.nekoupat aby se to nerozsirovalo,kdyz je to.kvasinka. jen ma.furt tvare rudy.jak.rajce 🙄