Euphorbium compositum Heel Nasentropfen L, nosní sprej pro 11ti měsíční dítě

lidusb
30. led 2019

Dobrý den, chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s používáním nosního spreje euphorbium compositum u 11ti měsíčního dítěte. Může být pro tak malé dítě? Malá má přes týden pořád rýmu,zkouším cokoliv, a nemá ne se jí zbavit. Nebo nějaké osvědčené rady? Malá chrci hlavně při spánku když leží. Při tom nic moc neodsaji. Moc děkuji za radu.

jannym
30. led 2019

Je to homeopatikum, takže může, pokud můžete podložte jí postýlku, to že chrčí a nic neodsajete je asi zadní rýma tj. zánět dutin a co dr na to?

lidusb
autor
30. led 2019

@jannym že máme prostrikavat mořskou vodou. Ale nezdá se mi, že by to nějak pomohlo.

jannym
30. led 2019

Já sem byla od Vánoc s dětma doma tři týdny s něčím podobným, ale měli ještě tři dny zvýšené teploty, nám se osvědčil Quixxs a pokud je to masivnější rýma tak dávám starší rýma stop, ten je bylinkový, aleje až od tří let a štípe, malého 7 měsíčního jsem taky prolývala jen mořskou vodou, odsávala pokud měl uspaný nos a nechtěl sát z prsu a jinak je to třeba vydržet, ještě klasická režimová opatření zvhlčovat vzduch, pořádně větrat a zbytečně nepřetápět, čím tepleji je v místnosti a čím suší vzduch o to hůř se při nachlazení dýchá