icon

Fleky na dlaních. Co by to mohlo být?

lucyer
25. únor 2021

Ahoj,prosim co by to mohlo být?Dítě 2,5 roku

andrea93133
•
25. únor 2021

Sedmá nemoc? Jak dlouho už to má? Mrkněte na příznaky sedmé nemoci zda budou sedět 😉

hojda
•
25. únor 2021

raději bych to pohlídala, neměli jste covid? https://www.facebook.com/photo?fbid=18977530303...

hojda
•
25. únor 2021
hojda
•
25. únor 2021

@lucyer Koukám, že jste z Chebu, je mu ještě něco jiného?

majena39
•
25. únor 2021

mě takto začínala nemoc ruka-noha-ústa... a měla jsem to i na ploskach nohou a později v ustech...

lucyer
autor
•
25. únor 2021

@hojda nevim o tom?na co vam prisly?

lucyer
autor
•
25. únor 2021

@hojda jsem z Tachovska

hojda
•
25. únor 2021

@lucyer Máš facebook?

lucyer
autor
•
25. únor 2021

@hojda ano

hojda
•
Autor odpověď smazal
•
hojda
•
25. únor 2021

@lucyer najdi si tam Renata Tunegová má tam fotky své holčičky, může to být cokoliv i ta ruka-pusa-noha, nebo nějaký ekzém, ale vzhledem k tomu co řádí, bych to ohlídala. Jinak mu nic není?

korin
•
25. únor 2021

Svědí to? Pokud ano, tak bych to viděla na ruka-noha-ústa. Naše děti kvůli tomu svědění nemohly spát.

lucyer
autor
•
25. únor 2021

@korin nesvědí ani nebolí.doktorce jsem to posílala a jdeme k ní až v úterý

lucyer
autor
•
25. únor 2021

@hojda neni mu nic

korin
•
25. únor 2021

@lucyer Tak to zřejmě bude něco jiného. Držím palce, ať to rychle odezní, ať už jde o cokoli.

hojda
•
25. únor 2021

@lucyer Tak to je dobrá zpráva, jen bych ho asi víc hlídala jestli se něco neobjeví, ještě mě napadá není to od dezinfekce.

knuffel
•
26. únor 2021

Covid.

pexi
•
26. únor 2021

Malá měla ruka noha pusa a nesvědělo jí to, nebolelo. To jen pro doplnění, že konkrétně toto sedět nemusí, ale spolehlivě to rozeznat neumím.

knuffel
•
26. únor 2021

@pexi Ruka noha pusa u nás vypadala jinak... Tohle jsou nějaké tmavé fleky, tipuju teda taky virové onemocnění, fakt to může být klidně covid.

lucyer
autor
•
26. únor 2021

@knuffel dle čeho soudíš?dle těch dlaní?

lucyer
autor
•
26. únor 2021

@knuffel to snad neeee

pexi
•
26. únor 2021

@knuffel jak říkám, nerozeznám to. My jsme věděli na čem jsme, neb jsme věděli i odkud to chytla. A taky vím, že u každého to vypadalo zpočátku trochu jinak. U nás na začátku velmi podobně, jako toto (ale to hádám i jiná onemocnění). Je dobře, že jsou ve spojení s doktorem.

knuffel
•
26. únor 2021

@lucyer Ona vás stejně doktorka nejdřív pošle na testy, si myslím. Prostě to byla první myšlenka, co mě napadla, nejsem odborník...

paja26
•
28. únor 2021

Zkus napsat tady na MK do poradny dětského lékaře. https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/detsky-...