Helmička na oploštěnou hlavičku
Řeší někdo z vás momentálně sleženou hlavičku ? Syn má 8 měsíců má sleženou jednu stranu a pořád řešíme co s tím dělat, zda zkusit helmičku nebo doufat a věřit, že se to spraví. Je nejvyšší čas to řešit abychom si to potom nevyčítali...
Omlouvám se že reaguji až tak pozdě. Tak to mě mrzí že máte s Ostravou takovou zkušenost. My byli maximálně spokojeni. Já vše řešila přes telefon, když jsem potřebovala poradit. Kdoví jestli se tam zrovna nezaucovala nová slečna. Protože jak jsme končili tak zrovna šla jedná na mateřskou. Tak pokud něco pokazili oni měli by to také napravit. Tak snad jste za tu dobu už něco vyřešili. Držím palce ať se hlavička zakulatí. My jsme se sice do zeleného v grafu nedostali protože helmicku nám byla už malá a nesla dál vybrousit ale na oko je hlavička parádní.

@lila98 to vám opravdu závidím. Na líčkách měla také otlaky, ale podlepování pomohlo... já jsem právě v kontaktu s Prahou, kde nám to přebrušují, nevím, zda mám volat přímo do Ostravy... tam mě zklamali v tom, že když jsem poprvé řešila otlak, tak mi 2 dny vůbec nereagovali na email, následně mi slíbili, že mi zavolá slečna, která helmičku předávala, ta se neozvala vůbec - takže jsem pak rovnou volala do Prahy... takže už nevím, co dělat..