Hemoroid u batolete. Stalo se vám to? Jak postupovat?

akdar1
1. pro 2009

Mám rok a půl starého chlapečka. Poslední dobou jsem si několikrát všimla, že se mu v okolí řitního otvoru jakoby nadouvá bulka - vypadá to jako malý hemoroid. Kaká do nočníku a nepřijde mi, že by tlačil silou... Bohužel na lékařské prohlídce jako na potvoru se to nijak moc neprojevilo a pediatrička konstatovala, že by to teď nijak neřešila!?! Stalo se to už některé z Vás? a jak jste postupovaly? Předem děkuji za možné poznatky 😉

kutcher
1. pro 2009

Jezis to se mi nezda takhle malinkej a hlavne hemoroid jen tak nezmizi pri kontrole, hlavni priznaky: svedeni - sahal by si do zadecku, paleni pri kakani - plac, krev ve stolici, asi takto, jako mala jsem nekdy pri kakani nekdy zatlacila vic, nez bych mela a vlastne mi jakoby malicko povyhrezlo strivko a opuchlo to., takovy maly fialovo-cerveny utvarek, ktery do par dni zmizel, obcas tam byla videt i zilka. Tak jestli to neni tim.

akdar1
autor
2. pro 2009

kutcher: dekuji... 🙂 To je mozne...ja s tim nijake zkusenosti nemam, proto zjistuji... Tak ja zkusim nejake svestky, ktere by mohly kakani usnadnit... Jeste jednou dekuji!!!

kutcher
2. pro 2009

Nemas zac, jako jiste ti to bez vysetreni nepotvrdim, ale opravdu se mi to nezda, ale streva mame vsichni, tak ze se to stat muze, budis ti utechou to, ze to smrtelny neni no, zkus machat zadecek v repiku a hermanku, hlavne ten hermanek a uvidis i probiotika mohou pomoct - ja pouzivam susenej biopron, tak pak pisni jak to probiha.

kris2008
7. říj 2012

@akdar1 moje dcera to mela po sunaru,zacpa ☹ davam ji svestky,merunky,nekdy i laktulozu . probiotika. mela vytlacenou zilku,plakala u kazde ,,velke cinnosti" vysadily jsme sunar -cokolada-sladkosti. to je velky zdroj zacpy ☹