Hleny - kojenec. Co dát?

sorboni30
16. pro 2022

Maminky poradíte mi prosím některá?
Malá má 10 měsíců bio, 7 korigo. Chrčí už několik dnů, má trošku rýmu..
Včera jsme byli v nemocnici zda nemá zánět uší, ale nepotvrdil se. Primářka se na ni dívala a řekla, že ji mám kapat do uší kapky a že má hleny v krku.. no jenže na ty nám nedala nic.
Malá nezakašle takže chrčí a slyšíme jak tam má hleny, které přes nosík vysát nejdou. Zdá se nám, že se jich je víc jak včera.
Neporadily byste co jí mám dát? Libenar vstříknu do nosu než odsávám, dávám i několik dní Nasivin pro kojence.. ale ty hleny v krku se spíš zhoršují..
Všechny sirupy, kapky jsou od roku..
Děkuju mockrát 🙏

lenulka_333
16. pro 2022

My teď bojujeme s rýmou, malá má 6 měsíců a i kašle. Stříkám mořskou vodu, odsavam, zvlhcuji vzduch aromalampou s olejickem na imunitu, když se ještě ne spustila rýma, tak jsem ji dávala i inhalovat vincetku.

pampeliska1313
16. pro 2022

Možná je to blbost, třeba někdo bude vědět.. synovi nebyl ani rok, ale přesně, chrčel, šlo to na průdušky, dávali jsme mu hedelix, rozpouští to hleny, takže při odsavani nosu to šlo prave pusinkou ven nejvíc..Jinak mě napadá ještě physiomer, ten vždycky vystriknul snad všechno, záchrana při zadní rýmě, je jako sterimar, mohl by být i pro menší děti, u nás se osvědčil nejvíc zrovna ten. A sterimar má i verzi přímo na ucpaný nos, třeba by se to spustilo tím. A samozřejmě zvlhcovac..

petep
17. pro 2022

@sorboni30 zkusila jsem ambrobene sirup, píšou od jednoho měsíce věku, zvlhčování a čas čas čas

sorboni30
autor
17. pro 2022

Děkuji. Byli jsme na pohotovosti. Malé dávám prý vše v dobrém. Přidali jsme hedelix..tak uvidíme. Chudinka chrčí. Ale když zakasle pláče, což je divné, protože se říkala že krk má čistý, dýchání průdušky ok