icon

Intimní zdravotní problém u dítěte způsobený nachlazením?

4. srp 2024

Dobrý den,

V pátek jsme jeli na pohotovost kvůli slabého výtoku u dcery. Tam nás uklidnila paní doktorka, že je to výtok spojený s probíhajícím nachlazením u dcery (rýma a kašel). Doporučila nám mazat například bepanthenem a v případě svědění dát fenistil kapky. Nezapáchá, nemá žádnou podezřelou barvu. Jen jsem byla vyděšená. Občas si stěžuje, ze ji to svědí, ale když ji opláchnu, tak je to zase v pořádku. Mazala jsem clotrimazolem. Dnes odletame na dovolenou a všimla jsem si, že přišla s tím, že ji Studí kalhotky a výtok se zase objevil. Tentokrat je ho o malinko více. Nijak ji to nebolí ani nezlobí.
Mate prosím zkusenost ?
Děkuji

hennrietta
•
4. srp 2024

Zkušenost nemám, ale já bych raději při nejmenším zavolala a konzultovala na dětské gynekologii.

keysi90
•
4. srp 2024

Zkušenosti mam. Zašla bych na dětskou gynekologii, bohužel i tak malého holčičky můžou mít dole zánět. A kvasinka to není.

palja
•
4. srp 2024

Jj může to být zánět. A neteř měla výtok, že si tam v nestřežené chvíli strčila kus lega. Přišlo se na to až na dětské gynekologii.

hezz17
•
4. srp 2024

Clotrimazol mazat je blbe, to se detem nedava.
Macmiror mast, herbalon myci gel. Jit na detskou gynekologii

akibe
•
5. srp 2024

Jsem zastáncem psychosomatiky, takže bych si položila otázku, co mi to má říci? Jak to mám s touto oblastí já? Co mi tato oblast může chtít říci o tom, jak to mám ve svém životě? U mě a mých dětí mi to funguje vždycky. A následně to řeším touto metodou https://petrajulia.cz/psych-k-harmonicke-zdravi/