Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky prosím, manžel koupil tuto Lichořeřišnici, pro dceru 7 let a 29 Kg. Dávkování je tam pouze jedno, ale mě se nezdá že by dítě mělo mít stejnou dávku jako dospělý. Můžete mi prosím poradit,pokud s tím máte zkušenost, jak teda davkovat pro dítě? Moc děkuju.

    keysi90
    Zpráva byla změněna    31. pro 2023    

    Dcera 7 let ,ATB cefzil a erdomed na zánět průdušek. Bere je 4 den, a furt má hnusný kašel a vyloženě když mluví je slyšet jak je šílené zahleněna. Nemělo by se to už začít zlepšovat? Dr napsala dvě balení dohromady na 10 dnu, s tím, že když to po jednom balení už bude dobré, tak další dávat nemáme. Jenže ono to dobré není vůbec. Je možné, že to prostě nezabírá, a potřebuje jiné ATB nebo, že to bude trvat déle? Už jsem z toho fakt nešťastná.

    Tak, už i na nás došlo a dcera má atb, zánět průdušek. Plány na Silvestra byly, ale nevadí. Budeme spolu doma a sami. Snad se do školy vykuryruje. Už má moc hodin zameskanych 😬

    Máte prosím tento vysavač? Jste spokojené? Děkuji
    Tyčový vysavač ETA Moneto 4449 90000 červený

    Celiakie- prosím kdo má zkušenosti. Ztrácím se v tom šíleném množství mouk na pečení, tolik druhů, množství. Víte o nějakém webu, kde by to bylo hezky popsané, ty druhy co se kde a na co používá? Zatím jsem si objednala alespoň kuchařky od Radky Vrzalove. Nějaký mouky od schar, dowes farm, adveni. Od adveni jsem měla i směs na seminkovy chleba a ten byl opravdu moc dobrý. Díky moc.

    Prosím je mezi vama některá, která rozumí laboratorním výsledkům na celiakii a mohla by mi to vysvětlit?
    Pro rypalky, ano na něco jsem se Dr zeptala, ale byla jsem z toho přešla, že mě další otázky napadly až jsme byly pryč. Díky moc.

    Prosím o radu na dobrý zimní krém do mrazu pro velmi citlivou pleť. Po včerejším rozsvěcování stromečku a vystoupení dceři jsem šíleně flekata. Po celém obličeji mám velmi červené fleky. To ani nezakryju makeupem.

    Necháváte děti s ATB jít ven? Děti mají ve steru streptokoka, kašel, rýma, berou ATB, oba už bez teplot. A doma to začíná být neusnosne, hlavně s mladším synem. Tak si říkám, že aspoň na chvíli. Berou Ospen. Asi bych se neptala na takový dotaz, ale bojím se na jednu stranu, aby se jim nepritizilo, když bych je vzala ven. Na dvůr. Díky. 🙂

    Můžete mi říct, proč se všude přidává do potravin kokos? A tam kde nebyl, změní složení a bude místo jednoho oleje kokosový .? Jsem strašně naštvaná... margarín, který děti můžou ..a najednou bude změna složení a bude místo palmové oleje kokosový..🙈😭

    Ahoj, prosím maminky co chystáte dětem oběd do školy či školky, můžete mi poradit nějaké dětské jidlonosice, nebo boxy na oběd.
    Aby se nevylila polévka a další. Stačí dvě krabičky, prostě jedná na polévku a druhá na hlavní oběd. A kdyby se to dalo sepnout k sobě, bylo by to super. A taky kdyby to mělo i nějakou ručku, za kterou se to dá vzít 🙈. Na netu jich vyskakuje hodně , ale zajímá mě hlavně osobní zkušenost. Dcera zatím chodí semnou, ale stane se, že bude muset jít sama, chodíme pěšky a neni to zrovna nejblíž...tak aby to nevyteklo, nez to donese do školy. Moc díky.

    Tak nám ten školkový čas hezky začal. Syn v pondělí večer teploty, poté už horečky. Nic jiného kromě nechutenství a horeček mu není, takže čekám co z toho bude.. jeden jediný den ve školce. Teď se modlit ať to nechytne naše prvňačka.

    Za jak dlouho je reálné, že dítě chytne od druhého střevní chřipku, či nějakou blici virózu? Dcera byla vcera s kamarádkou a jejím synem asi 3 hodiny. Pak byli chvíli u nás a ona, její syn a i manžel, se kterým jsme nebyli teda tak zvrací, mají průjem...dcera nastupuje v pondělí poprvé do školy, mají i pro prvňáčky slavností zahájení. A já tady teď přemýšlím a modlím se aby to nechytla..vím, nemáte křišťálovou kouli...ale je mě fakt na ho$no, že by o to přišla 😭 ještě jsme snímá byli i v pátek u nás grilovacce.

    Mám doma kočárek. Joie mytrax. Asi 5 let starý...není zničený, je trochu vysisovany ale myslím zadna velká závada. A přemýšlím kam ho po létě umístit. Nechci ho prodat, dostala bych akorát pár korun. Tak mě napadlo dát do nemocníce nebo nějaké samoživitelce. Jenže kde mám jistotu že se dosáhne opravdu někam kam ,, patří,, než někomu kdo toho využije. Máte tip?

    Prosím co na jizvy po neštovicich? Syn má moc neštovic v obličeji a spoustu si rozskrabal. Je mě jasné že zůstanou jizvy. Má je veliké a teď rozskrabane. Tak chci něco koupit už teď ať můžeme jak se zahojí mazat. Poradíte?

    Holky prosím, čím mazat neštovice kolem rtů a na rtech? Na tělo mazu tanno hermal. Ale synovi se osypala i pusa a tam nevím. Hodně si olizuje rty.

    Nestovice- prosím jak dlouho měly Vaše děti horečky a teploty? Malá je má od středy. Myslela jsem si že bude mírný průběh ale stále má horečku nebo zvýšenou teplotu. Osypana je celá a všude, poboliva ji i bříško. Tak si říkám zda je to normální? Nejvíc se vysypala teď přes víkend. Já si své neštovice nepamatuju. Tak nevím. Diky

    Neštovice, dcerka 6 let je nejspíš chytila, vypada to tak. V úterý měla bolest břicha a prujem. Včera kolem 6 večer horečka a při převlékání do pyžama jsem si všimla 5 pupínků. Jeden z nich byl nality tekutinou. Dneska těch pupínků má zatím 8 a vsechny jsou nalite. Myslela jsem si že to rychleji přibývá, teploty má stále.

    Dcera 6 let. Dneska jsem si volala na výsledky z alergologie a dle Dr má z největší pravděpodobností celiakii. Pro výsledky si jdeme ve čtvrtek a pak k naší pediatre a ta nás pošle na gastro. Můžu se prosím zeptat, zda máte zkušenost, co by ji čekalo dál na tom gastru? Vzhledem k tomu, že jí vadí mléčné výrobky, sója, kakao, kokos, rajčata a jahody si to nedokážu představit, že budeme ještě řešit bezlepkovou dietu. Děkuju

    Holky prosím můžu dát na noc dithiaden plus stoptussin zároveň? Zapomněla jsem se zeptat Dr, díky.

    Holky, dcera je nemocná, kašle až zvraci, poboliva ji hlava, má sopel, oči jí pálí, na to má tobrex kapky od úterý. Včera měla teplotu a udělala se jí takove tečky kolem očních víček a u koutku. Může to být z toho kašle. ?

    keysi90
    Zpráva byla změněna    2. únor 2023    

    Máte někdo tento batoh pro děti? Beckmann active air flx Spokojeni? Původně jsem chtěla Topgal, ale dneska dcery fyzio, že by bylo vhodné aby měla i bederní pás. Tak jsem narazila na tento, budu ráda za recenze 🙂 Malá má 120 cm, 23 Kg.

    https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-batoh-activ...