icon

Jak najít nejlepšího odborníka na dětskou špatnou chůzi?

6. kvě 2024

Dobrý den, maže někdo zkušenost? Ke komu zajit? Nějaký dobrý odborník? Synovi jsou 2 roky, od mimina dělal vše pozdě, chodí od 17 měsíců ale pořad je nestabilní, když chodí u když stojí, tak má pokrcena kolena a hrbatá zadá (chodí jako starý dědeček). Na fyzio jsme chodily, ale teď máme kontrolu jednou za rok jen kvůli valgoznim kotnikum, jinak s nim máme cvičit různý překážky, peolezacky, schody. Na neurologii za mě pěkná kravka, cviky nám řekla sedy lehy a trakar. Nic víc ani se na nej nepodivala, jen chtěla vidět jak chodí, sedí. A dnes jsem si všimla, ze má dole divné vypoukle zebra, jak kdyby je měl zatocene ven nebo jak to vysvětlit, proste viditelná boule. Mám strach a nevím, kde sehnat lepšího neurologa, nebo zajit úplně k jinému doktorovi? Nerada bych, aby měl do budoucna problémy se zady. Jinak závěr z neuro je slabší hypotonie a za rok kontrola 🤦🏽‍♀️. Dekuji 🙏🏽

galatea_a
•
6. kvě 2024

Zkusit nějaké jiné fyzio? Odkud jsi?

autor
•
6. kvě 2024

@galatea_a jsem okres Nymburk 😫 prave, ze jsme měli fyzio na doporučení, Dobre recenze, hodně tam chodí i sportovci ale paní co máme děla přímo děti a hodně si ji chválí, platíme si to. Fyzio už moc nevěřím 😫

galatea_a
•
6. kvě 2024

Aha, jasně. Já kdyžtak můžu doporučit fyzio z Prahy, ale chápu, že po těch zkušenostech jim nevěříš. Tak leda za dětskou, ať vám ještě někoho doporučí.

zmrzlinka
•
7. kvě 2024

A co na to pediatr?Ten Váš nikam neposlal?

dashyyy
•
7. kvě 2024

zkusit jiného fyzio, mně osobně sedla až na třetí pokus.. tohle je katastrofa

dashyyy
•
7. kvě 2024

To je fyzio naprd, tohle chce intenzivní práci několik týdnů.. kontrola za rok mu fakt nijak nepomůže.. našla bych jiného fyzio, nikdo jiný s tím asi nebude úplně schopen pomoct a tohle vložky do bot nevyřeší.. nám sedla až třetí fyzio a pokroky neskutečný, neskutečný rozdíl v přístupu, v diagnostice a ve finále i ty cviky byly úplně ale úplně jiné.. co můžu doporučit domů na posilování jsou různé míče, gymnastický, malý měkký, ježek míč, bosu a co je super je ortopedická podlaha, máme ji roky od muffika a to je fakt super na ty kotníky a střed těla.. nezanevřela bych na fyzio, ale obratem si najít někoho, kdo se mu bude fakt věnovat individuálně podle potřeb

autor
•
7. kvě 2024

@zmrzlinka pediatr nás prave poslal na to neuro.

autor
•
7. kvě 2024

@dashyyy máme gymn. mic, balancni čočku, jezky malé, orto podlahu máme též. 😊