Jak podpořit imunitu u dětí ve 30 měsících?
Dobrý den, dáváte dětem něco preventivně na imunitu? Dítě 30 měsíců. Popřípadě co máte osvědčené. Díky 🙂
@jana5382 my davame D kapky a moeller omega sirup. A prosim vas uz rikejte jednoduse, ze ma dite 2,5 let. Taky nerikam, ze mam 62 mesicni dite
@jana5382 my davame D kapky a moeller omega sirup. A prosim vas uz rikejte jednoduse, ze ma dite 2,5 let. Taky nerikam, ze mam 62 mesicni dite
@dyechampion pardon😀
@dyechampion pardon😀
@dyechampion to snad ne 🤣🤣🙈
@jana5382 já mám dobrou zkušenost s déčkem od Rosity, s céčkem při nachlazení a od podzimu do jara dávám multivitamin a zinek od Jamieson 😉
Haha, u nás přesně to samé. D je taková klasika, hlavně na podzim a v zimě. Pak ještě C. Ale jinak žádné extra speciální vitamíny, co stojí majlant.
Nic. Nic nefunguje 😀 Když má díté onemocnět, tak prostě onemocní a hotovo 😀
120 měsíčnímu synovi 😀 dávám Dčko, Cčko a hlívu ústřičnou od Theresie. Plus samozřejmě pestrá strava, ovoce, zelenina.
36 mesicni dceri davam gumove multivitaminy a vitalni houby, nekdy kuru rybiho oleje (ale to mi prijde, ze ma hlavne efekt na mozek u ni) synovi je 5,5 roku, vyzkouseneho mam kde co, taky nechavam jen multak a houby, nekdy vit c a zinek, kdyz maji byt nemocni jsou proste nemocni. Ale je fakt, ze nejtezsi nemoci je ryma a jednou rocne rotavirova infekce, tak mozna to pomaha
36 mesicni dceri davam gumove multivitaminy a vitalni houby, nekdy kuru rybiho oleje (ale to mi prijde, ze ma hlavne efekt na mozek u ni) synovi je 5,5 roku, vyzkouseneho mam kde co, taky nechavam jen multak a houby, nekdy vit c a zinek, kdyz maji byt nemocni jsou proste nemocni. Ale je fakt, ze nejtezsi nemoci je ryma a jednou rocne rotavirova infekce, tak mozna to pomaha
@elesse a jaké multivitamíny dáváte
Vitamín D a C, nic jiného asi nemá smysl.
Vitamín D a C, nic jiného asi nemá smysl.
@krisstina93 mám stejný názor

Nic. 😆😆 Mám vyzkoušeno snad všechno na trhu a vůbec nic dětem imunitu nezlepšilo. Takže už na všechno kašlu a dávám jen vitamin D a jedny gumový multivitamíny, aby se neřeklo. 😀