Jak probíhá operace nosních mandlí u dětí?
Dnes ve 12:02
Zdravím syn má jít na vytažení mandlí,přes noc chrápe spí z otevřenou pusou téměř dýchá pořád pusou, ALE mám strach jestli se nemůžu něco stát mám milión myšlenek, byla jsem na tom taky v dětský ale absolutně si nic nepamatuju , doktoři říkají že se to dělá všechno jinak že je to modernější atd , ale stejně ten strach mám , jak to probíhalo u vás kdo byl v poslední době z dítětem? ..

Jen pro upřesnění - nosní mandle není párová, je pouze jedna 😉
Syn byl na odstranění plazmou poté, co selhali snahy o její zmenšení a zachování. Je histaminik, takže se s anesteziologem muselo řešit, co mu vlastně dají, aby ho tím neohrozili. Ráno s manželem nastoupili, v průběhu dne byl na zákroku, v podvečer už jsme za nimi byly s dcerou a už si hrál a dával si přesnídávky. Těsně po zákroku mu vylétla teplota, ale do druhého dne byl ok. Druhý den jeli kluci domů a na synovi by nikdo nepoznal, že byl na zákroku, byl jako z divokých vajec, problém byl ho týden udržet v klidu. Dnes si vyčítám, že jsme nešli na zákrok dřív. Tím, že jsme dlouho čekali a snažili se mandli zmenšit a zachovat, se mu vytvořilo gotické patro a díky tomu se mu zúžila čelist a teď se mu tam nevejdou stálé zuby.