icon

Jak probíhá oprava zubů u malých dětí?

nagojka
21. pro 2023

Ahoj mamci potřebuju se asi vypsat a zjistit nějaké zkušenosti.od té doby co synovi vyrostli zuby jsou kazy a jejich zničení moji noční můrou Zuby mu čistím každý den ráno i večer...Bohužel je to trochu pod tlakem a násilím protože se prostě nenechá..nevím proč...ale i přesto že u toho kolikrát oba brecime zatnu zuby a čistím...sladké moc nemá jasně nějaké lízátko či má rád kinder řez ale to lízo je fakt vyjmecne,pití mu nesladim když už tak medem.No a dneska sme byli u zubaře a prcek má ve stoličce 4 nahoře kaz..prý malý a není to nic hrozneho ale má.Ja sem z to úplně na dně a totálně zoufalá.Je mi do breku vlastně brečím od doby co jsme přišli domu protože dělám všechno aby měl zoubky krásný ale marně.V únoru jdeme na opravu.Jak to takhle malým dětem dělají?já s to vůbec nedokáží představit kouše mi i kartáček co když ji zkousne vrtačku uvnitř pusy a bude?úplně se toho desim budu tam muset nechat chlapa protože já to psychicky nezvládnu...ach jo...😔😔😔

Strana
z2
martinka_33
25. pro 2023

@azanka patříš mezi šťastlivce typu muj muž 👍

moncheris
27. pro 2023

Já s dcerou bojovala, když jsme začali zuby čistit. Snad půl roku to byl boj, aby tu pusu vůbec otevřela. Pak jsme ale našly cestu a čistíme poctivě ráno i večer mi přes to, měla kaz na stoličce. Než se to vyřešilo, těch kazů bylo víc a díky přístupu zubařky měl dcera úplně trauma tam jít. Nakonec nám ji ošetřili v analgosedaci. Měla jsem z toho strach, ale naštěstí to bylo v pořádku. Je ale pravda, že to si člověk zaplatí...
Po všech těch zkušenostech jsme utekli k jinému zubaři

Strana
z2