icon

Jak řešit opakující se streptokokové infekce u dětí?

miryp
4. pro 2024

Dobré ráno,

řešila jste některá u sebe či svých dětí opakované streptokokové infekce a podařilo se vám nad nimi vyzrát? Dcera měla penicilin v září, v říjnu měla virózu, v listopadu měla opět penicilin a dnes přišla s tím, že jí opět pálí na patře. Vydrží ve škole tak dva týdny a pak je de facto stejnou dobu doma. Díky tomu je skoro na 180 zameškaných hodinách ve škole a to ještě nemáme konec pololetí.

Pravidelně suplementuje D3 s MK-7 ve vyšších dávkách, acerolu, Mushroom Immune Renew od Now a po posledním streptokokovi nasadila MUDr. ještě Broncho-Vaxom.

Předem děkuji za případné tipy, co vám pomohlo...

dashyyy
4. pro 2024

Kluk ho měl loni 8x, různé varianty streptokoků a dlouhodobě bral bactoral na střídačku s luivacem a přijde mi, že to při dlouhodobém užívání pomohlo.. letos ho donesla dcera a on ho poprvé v životě nechytil

marry94
4. pro 2024

@miryp mi pomohla hodně lichorerisnice detem Bactoral

aktakd
4. pro 2024

@miryp Bactoral a Luivac.

xxxmarket
4. pro 2024

Syn měl dvakrát po sobě během měsíce a půl taky streptokoka...už jsem byla zoufalá a bála se,že se mu to zase vrátí. Paní ve zdravé výživě mi doporučila lichořeřišnici,grepove kapky nebo kapky stop-kok. Syn bral lichořeřišnici a ty grepove kapky a už se to nevrátilo 🙏