Jak řešit pokakávání u 12letého chlapce bez podpory rodičů?
Ahoj
Prosím o radu,názor,možná pomoc ,i když tady asi pomoci není...
Jeden téměř 12ctiletý kluk ,problém s kakáním...prostě potřebu provádí do trenek,několikrát denně.. nemá potřebu jít na wc,v kalhotech mu to nevadí,nemá ani snahu ,nic nepomáhá.Nutno dodat že to tak má od narození protože to jeho matka neřešila.prý teda jo, ale podle mě kdyby ano, tak daleko to nezašlo...ale co teď?Matka odmítá vyšetření u dr,po našem nátlaku ať to řeší se rozhodla jít cestou psychologa,..kluk si zkrátka jednou za měsíc půjde popovídat a to je vše...nic se nezměnilo,snaha není,pokud mu neřekneme jdi se převleknout leží v tom klidně celý den...názor?matka nespolupracuje..pomoc?děkuji
@izz76 mozna proto ze ty hov*na nemusel uklizet. Ted kdyz k nemu jezdi tak tam neni ex aby to za nej resila a ty hov*a musi uklizet sam🤔
@4formy a cos cekala? Ty a tvuj jste papirove cizi
@hanka_12345 bez komentare..kluk si to uklizi u nas sam...Ano a jsme papirove cizi nevim co jsem cekala chci mu pomoct kdyz ho matka zanedbava.. bude mit zkazeny zivot..no bude.uz ma..zadne taborY nemuze.kamose nema... Je to moc hodny kluk je mi ho lito
@4formy proc ty kamose asi nema??? 🤔Co jako cekas na modrym konikovi?? Opravdu nechapu🤷🤦
A)pediatr-pokud se s tebou nechce bavit tak pak....
B) OSPOD tam svoleni maminky nepotrebujes
Kdyby to fakt.bylo tak jak pises, davno tam podas podnet a nebudes se.radit tady. Je to zacarovanej kruh. Nevim uprimne co a NA CO cekate??
Promin ale pokud nekdo zabavi decko napr.fetce, treba 6lety tak je.to dite.totalne.zaostaly az retardovany tim stylem zivota. Abys nakonec neprisla na.to ze mu uz neni pomoci.
Jdi na.OSPOD proboha!!! A nebrec tady ze ti nepomuzem.
Jak asi????
@4formy a nějakou další pohádku nemáš? No jo Vánoce, to je tady troll za trollem...
@4formy mužův nevlastni syn? A proč by měl mít nějakou vyživovací povinnost k němu?
@veruuu_kubesovic to me hned.prastilo do oci proc k nim jezdi jeho nevlastni syn. Chapu ze ho ma jako tatu ale lidi vetsinou kdyz se.rozejdpu tak tohle konci
@hanka_12345 já totiž než bych marnila čas, radami, tak první pročtu tu diskuzi, jestli to má význam🤔? Tady evidentně ne...
@veruuu_kubesovic je to troll
Mě by asi zajímalo, jakým stylem si to po sobě sám uklizi. Pokud je toho schopny, jako vyklepat z gatí, vyprat a sám sebe dobře umýt, tak by mel byt schopen se uhlídat a jit na záchod. Prosím tedy o osvětlení, jak to uklizi
@veruuu_kubesovic povinnost nema ale starat se chcem..
@hanka_12345 kdyz ho vychovava od roku a pul a bude mu 12 a kluk mu rika tati tak proc asi...nema jineho tatu...to je tak nepochopitelne ze ho ma rad?
@hanka_12345 prosim nechte toho...to je tady porad nejake podezirani...kdyz mi neverite nereagujte.
Spis jsem treba cekala ze se s tim nekdo setkal a poradi co s tim
@4formy ne s timhle se opravdu nikdo nesetkal a pokud ano tak dite je mentalne retardovane. 12 lety normalni kluk tohle nedela
Bud tak hodna a smaz to a nekrm nas tady tim. Jen jsi vztekla ale co cekas? Nekdo ti napise uprimne na rovinu a ty pyskujes jaky sme tu krávy co ji nechcou pomoct. Podej zadost na OSPOD a tim bych to ukoncila. Nic lepsiho-pokud je ti teda real- pro nej udelat nemuzes kdyz ho sama nezvladnes preucit
@te_reza tahle otazka uz tu byla a zakladatelka byla vztekla jak malej trpajzlik... bacha😄😄😄😄
@hanka_12345 ja pisu poprve 🤷🤷
@hanka_12345 ale jsem rada ze si.uzivate v cizim nestesti na to vazne neni co rict ale to je v poradku lide jsou ruzni...
@4formy primo v teto diskuzi
A vyzivani se v nestesti vypada trochec jinak
@hanka_12345 preucit vazne nejde rikam ze to delame dlouho ospod uz vazne zvazujeme chtela jsem spis at si muz udela obrazek ze jen tohle je vazne cesta
@4formy ja bych dala psychologa ale pokud matka nespuhlasi tak vam nic jinyho nezbyva, asi tak
@hanka_12345 psychlog je ted jedina cesta ke ktere po tech letech svolila 🙏🙏🙏
Jenze..byli jednou a znovu za mesic to je za me marny 😭😭 castejsi sezeni jim neda prej..

Tak vychovával ho osm let a začíná tento zásadní problém řešit až teď to je super ... Jak víte že matka už u pediatra nebyla? A není nic jednoduššího než pediatrovi zavolat říct co vás trápí a poprosit zda by to dítě nevyšetřil a on světe div se třeba zavolá matce nebo to vezme v potaz na preventivní prohlídce. A pokud to opravdu chceš řešit tak jdi cestou Ospodu... Nebo jaké jiné řešení si představuješ ? Zatím se tady jen vztekas a nic neděláš...