Jak se bezpečně zbavit rýmy u 14denního miminka?
Ahojky damy,mam prozbu jak se zbavit rymy u 14 denního miminka??Dekuji za jaky koliv informace
@hennrietta dekuju
Hodne odsavat…
@445566 ono se to s tím odsáváním přehánět nemá, čím častěji totiž odsavas tím dochází k otoku ty sliznice . Takže to je kontraproduktivní. Já používám sterimar mořskou vodou tím nos proplachnu třikrát denně. Odsávám ráno po probuzení a před spaním. Max. Ještě jednou když je to nutný během dne. Když je to hodně špatný používám nasivin pro kojence, ale to až jako krajní možnost, protože dokud to jde jedu kombo mořská voda a odsávání.
je to miminko, takze poradit se s doktorkou..
Od miminka lze používat malé množství tymianového krému od JUST, mažou se chodidla ,ramínka ,hrudníček na zvýšení imunity...při rýmě stříknout eucasol od JUST na látkovou plenu a přehodit přes postýlku...
mám to od kamarádky dětská sestra v porodnici...
@445566 jestli kojis, zkus kapnout do nosa MM. Já to dětem kapala i do očí, když měli jako novorozenci zalepený oči a pomohlo to. I na rymu se to dělá. Všelék. 😀

Tak jako u sebe. Chce to čas. Můžeš zakápnout např. Libenar, aby se hleny rozpustily a šly lépe odsát. Oddávat dle potřeby, zvlhčit vzduch, zvýšená poloha a případně Nasivin.