icon

Jak vyřešit situaci s vlčákem a synovou alergií?

13. lis 2023

Dobrý den,nevím jak tuto záležitost vyřešit. Máme pejska už před 10 let. Je to vlčák. Bohužel,teď u syna zjistili, že má alergii na pejsky. Alergolog nám sdělil, že máme pejska dát urychleně pryč aby se nám to nezhoršilo v astma. Máme k tomu dispozice. Bývalý manžel je bohužel astmatik. Já ale nevím kam pejska umístit. Bohužel nemám nikoho se zahradou a nikoho kdo by se o pejska postaral.😥
Nikdo nemohl vědět,, že se tohle stane. Strašně mě to trápí. Přemýšlím nad tím od té doby co jsme to zjistili.😭

Strana
z4
marge_s
14. lis 2023

@l_ jiste, ale kdyz radis jednu vec je treba zminit vsechny informace. Tohle je-zejmena protoze jde o dite - nebezpecne.

Kazdy lek ma i sva negativa, a proto je treba lecbu poradne nastavit a ne rovnou zavrhnout

Se sebou si bezesporu muzes delat co chces (i kdyz pripadnou dalsi lecbu zaplatime my vsichni, kdybychbteda byla hnidopich)

l_
14. lis 2023

@marge_s ale ja nikde nepisu nelecit ;)

l_
14. lis 2023

@nijij 😁 prectu pritelovi, dekuji za radu ☺️

fire85
14. lis 2023

@ai30 psa hned dat pryc? Jako vážně? A zjistil to třeba v,řešit nějak jinak? Vlcaka v 10 letech bych fakt pryč nedala, taky by to nemusel přežít

marge_s
14. lis 2023

@l_ sry, pises. Pokud napises, ze je to spis ke skode nez uzitku, tak to tak proste je. Ale to je jedno, je zjevne, ze zakladatelka ma rozum

ai30
14. lis 2023

@fire85 To byla asi reakce na nekoho jineho...

l_
14. lis 2023

@marge_s nikde nepisu, at tazatelka neleci... Pisu ze ja jsem sebevrah co se neleci a ze babicce 'lecba' pritezuje.. tazatelce jsem jen chtela ukazat na jiny pristup/pohled.. ze se tu rozjela debata, to uz je jina..

autor
14. lis 2023

Dneska jsem dorazila domů nezvykle dřív,asi okolo půl 2. A od té doby jsem luxovala 5x. Je to opravdu hodně. Pejsek na to že je mu 10 let je velice aktivní a není zadny stařeček. Když ho hlídala tchýně,třeba když jsme jeli na dovolenou byl úplně v pořádku. A upozorňuji,že s tchýni do kontaktu nepřijde.

kacvorus
14. lis 2023

Dostala jsem asi pred 15ti lety kote do bytu. Do te doby jsem byla s kockama v pohode. Po tydnu sem se zacla dusit, kasel, stazene prudusky, kocla sla pryc. Dalsi mesic jsem jen vysavala, uklizela a snazila se alergenu zbavit. 2 roky jsem musela brat kortikoidy na prudusky na astma , abych se dala dohromady. Od te doby mi kocky vadi pokud jsou v byte zacnu slzet a mit rymu. Takze bych si s tim nezahravala.

landylu
14. lis 2023

@rencinka87 to je právě omyl moderní medicíny, pes je spouštěč, tzv. poslední kapka. Příčiny alergiíí jsou jinde....je to cesta na dlouhou trať a málokdo to chce slyšet...

22hanah
Odpověď byla odstraněná
22hanah
18. lis 2023

Určitě bych hledala na inzerát hodné lidi, co by si ho vzali, astma bych neriskovala. Jako dítě jsem taky měla alergii na psa - ne třeba jen srst, rovnou na celé zvíře a podařilo se mi z alergie vyrůst, v dospělosti už nic, ale naši tenkrát tedy dali psa také pryč, přeju hodně štěstí, ať se brzy povede vyřešit🍀

glimmer
18. lis 2023

@22hanah děkuji za názor, ale prosím bez těch vulgarit ...

Strana
z4