Jak vyřešit situaci s vlčákem a synovou alergií?
Dobrý den,nevím jak tuto záležitost vyřešit. Máme pejska už před 10 let. Je to vlčák. Bohužel,teď u syna zjistili, že má alergii na pejsky. Alergolog nám sdělil, že máme pejska dát urychleně pryč aby se nám to nezhoršilo v astma. Máme k tomu dispozice. Bývalý manžel je bohužel astmatik. Já ale nevím kam pejska umístit. Bohužel nemám nikoho se zahradou a nikoho kdo by se o pejska postaral.😥
Nikdo nemohl vědět,, že se tohle stane. Strašně mě to trápí. Přemýšlím nad tím od té doby co jsme to zjistili.😭
Dneska jsem dorazila domů nezvykle dřív,asi okolo půl 2. A od té doby jsem luxovala 5x. Je to opravdu hodně. Pejsek na to že je mu 10 let je velice aktivní a není zadny stařeček. Když ho hlídala tchýně,třeba když jsme jeli na dovolenou byl úplně v pořádku. A upozorňuji,že s tchýni do kontaktu nepřijde.
Dostala jsem asi pred 15ti lety kote do bytu. Do te doby jsem byla s kockama v pohode. Po tydnu sem se zacla dusit, kasel, stazene prudusky, kocla sla pryc. Dalsi mesic jsem jen vysavala, uklizela a snazila se alergenu zbavit. 2 roky jsem musela brat kortikoidy na prudusky na astma , abych se dala dohromady. Od te doby mi kocky vadi pokud jsou v byte zacnu slzet a mit rymu. Takze bych si s tim nezahravala.
@rencinka87 to je právě omyl moderní medicíny, pes je spouštěč, tzv. poslední kapka. Příčiny alergiíí jsou jinde....je to cesta na dlouhou trať a málokdo to chce slyšet...
Určitě bych hledala na inzerát hodné lidi, co by si ho vzali, astma bych neriskovala. Jako dítě jsem taky měla alergii na psa - ne třeba jen srst, rovnou na celé zvíře a podařilo se mi z alergie vyrůst, v dospělosti už nic, ale naši tenkrát tedy dali psa také pryč, přeju hodně štěstí, ať se brzy povede vyřešit🍀

@l_ jiste, ale kdyz radis jednu vec je treba zminit vsechny informace. Tohle je-zejmena protoze jde o dite - nebezpecne.
Kazdy lek ma i sva negativa, a proto je treba lecbu poradne nastavit a ne rovnou zavrhnout
Se sebou si bezesporu muzes delat co chces (i kdyz pripadnou dalsi lecbu zaplatime my vsichni, kdybychbteda byla hnidopich)