Jaká je šance, že dcera chytne neštovice?
Dneska nějaký hloupý nezodpovědný otec byl v čekárně u lékařky se synem který měl v aktivní fázi neštovice! Nechal ho tam válet po zemi a hrát si s hračkami, samozřejmě to nebylo videt a dcera si též hrála i s hračkama který ochmataval🫣 já mám každým dnem rodit takze když jsem si všimla že je celý vysetý tak sem úplně strnula hrůzou 😫. Nechápu jak tohle dnešní rodiče mohou dopustit otec se vymlouval že je úplně mimo a že manželka mu nic neřekla a bla bla bla já jsem tak naštvaná to že chytne malá neštovice by mi bylo úplně fuk jenže porodit a nepustit svoji starší dceru k té mladší a přijít o zážitek seznámení mě úplně psychicky rozložil, ne-li hůř aby si to třeba nevzala tak že už jí nechci a že mám jiné mimi ( dcera 3,5roku) . No prostě jsem tak strašně naštvaná a zároveň se mi chce furt plakat! Omlouvám se za výlev ale nemám to komu jinému říct. Tak snad se stane zázrak a nic z toho nebude. 🙏🙏🙏
@bertoldina no, teď je orazka, zda so toho poctu pocitas vsechny, co to nemají v karte / nepamatuji si to, nebo opravdu jen ty, kteri ty protilátky fakt nemají 🤔
@j.a.n.i Ty, kteří to v dospělosti chytli a ty, kteří tvrdí, že to neměli a nechtěli se mnou kvuli tomu přijít do kontaktu na živo, když to měly děti. Protilátky samozřejmě mít můžou (což taky nechápu, že si nenechaji zkontrolovat, když mají takový strach).
@j.a.n.i Víš kolik ženských je bez chlapa? Nebo je přes týden pryč...
@klokanka31 tak čtu, že dcera si hrála s hračkami. Takže asi zrovna neumírala. Znovu, i když je mi jasný, že zrovna ty to nepochopíš. Za sebe, event. Za své nenarozené dítě, jsem zodpovědná já. Pokud reálně hrozí, že někdo někde něco chytnu a bude z toho průser, tak je můj problém, že to riskuju. A holt se musím zařídit jinak. A jistě není nejpravděpodobnější varianta, že otec neexistuje, babičky neexistují a dcera má smrtelné onemocnění, pro které nutně musí být hned teď vyšetřena pediatrem.
Otec by byl idiot leda tehdy, kdyby k autorce vyrazil na kafe a jen tak mezi řečí řekl, že jeho dítěti vyrašila neštovice. Protože s tím na návštěvy samozřejmě nelezu. K doktorovi klidně.
@klokanka31 No, zech tehotnych zas tolik bez chlapa neni. A pres zyden pryc, no, ma dite a tehotnou partnerku, tak se holt bude muset taky zasnazit.
@j.a.n.i Ty, kteří to v dospělosti chytli a ty, kteří tvrdí, že to neměli a nechtěli se mnou kvuli tomu přijít do kontaktu na živo, když to měly děti. Protilátky samozřejmě mít můžou (což taky nechápu, že si nenechaji zkontrolovat, když mají takový strach).
@bertoldina ona i imunita po prodelani muze vycpet.

@klokanka31 No, je těhotná, tak je slušná pravděpodobnost, že ma partnera, tedy neni duvod, proč by s ditetem nemohl dojít on.