icon

Jaká je šance, že dcera chytne neštovice?

25. dub 2025

Dneska nějaký hloupý nezodpovědný otec byl v čekárně u lékařky se synem který měl v aktivní fázi neštovice! Nechal ho tam válet po zemi a hrát si s hračkami, samozřejmě to nebylo videt a dcera si též hrála i s hračkama který ochmataval🫣 já mám každým dnem rodit takze když jsem si všimla že je celý vysetý tak sem úplně strnula hrůzou 😫. Nechápu jak tohle dnešní rodiče mohou dopustit otec se vymlouval že je úplně mimo a že manželka mu nic neřekla a bla bla bla já jsem tak naštvaná to že chytne malá neštovice by mi bylo úplně fuk jenže porodit a nepustit svoji starší dceru k té mladší a přijít o zážitek seznámení mě úplně psychicky rozložil, ne-li hůř aby si to třeba nevzala tak že už jí nechci a že mám jiné mimi ( dcera 3,5roku) . No prostě jsem tak strašně naštvaná a zároveň se mi chce furt plakat! Omlouvám se za výlev ale nemám to komu jinému říct. Tak snad se stane zázrak a nic z toho nebude. 🙏🙏🙏

Strana
z4
klokanka31
28. dub 2025
@j.a.n.i

@klokanka31 No, je těhotná, tak je slušná pravděpodobnost, že ma partnera, tedy neni duvod, proč by s ditetem nemohl dojít on.

@j.a.n.i Víš kolik ženských je bez chlapa? Nebo je přes týden pryč...

bertoldina
28. dub 2025
@j.a.n.i

@bertoldina no, teď je orazka, zda so toho poctu pocitas vsechny, co to nemají v karte / nepamatuji si to, nebo opravdu jen ty, kteri ty protilátky fakt nemají 🤔

@j.a.n.i Ty, kteří to v dospělosti chytli a ty, kteří tvrdí, že to neměli a nechtěli se mnou kvuli tomu přijít do kontaktu na živo, když to měly děti. Protilátky samozřejmě mít můžou (což taky nechápu, že si nenechaji zkontrolovat, když mají takový strach).

drep
28. dub 2025
@klokanka31

@klokanka31 tak čtu, že dcera si hrála s hračkami. Takže asi zrovna neumírala. Znovu, i když je mi jasný, že zrovna ty to nepochopíš. Za sebe, event. Za své nenarozené dítě, jsem zodpovědná já. Pokud reálně hrozí, že někdo někde něco chytnu a bude z toho průser, tak je můj problém, že to riskuju. A holt se musím zařídit jinak. A jistě není nejpravděpodobnější varianta, že otec neexistuje, babičky neexistují a dcera má smrtelné onemocnění, pro které nutně musí být hned teď vyšetřena pediatrem.
Otec by byl idiot leda tehdy, kdyby k autorce vyrazil na kafe a jen tak mezi řečí řekl, že jeho dítěti vyrašila neštovice. Protože s tím na návštěvy samozřejmě nelezu. K doktorovi klidně.

j.a.n.i
28. dub 2025
@klokanka31

@klokanka31 No, zech tehotnych zas tolik bez chlapa neni. A pres zyden pryc, no, ma dite a tehotnou partnerku, tak se holt bude muset taky zasnazit.

fatal_error
3. kvě 2025
@bertoldina

@j.a.n.i Ty, kteří to v dospělosti chytli a ty, kteří tvrdí, že to neměli a nechtěli se mnou kvuli tomu přijít do kontaktu na živo, když to měly děti. Protilátky samozřejmě mít můžou (což taky nechápu, že si nenechaji zkontrolovat, když mají takový strach).

@bertoldina ona i imunita po prodelani muze vycpet.

Strana
z4