Je bezpečné nechat třísku v patě dítěte?
můžu nechat v patě třísku aby vylezla sama? Asi si dovedete představit jak si dvouleťák nechá rýpat pinzetou v bolavém místě 🤦🏻♀️ docela zázrak že ho přemluvím aspoň na desinfekci a namazat černou mastí... Tříska není moc velká ani nijak extra hluboko, myslíte že "vyhnije" sama nebo bych to měla nějak vážněji řešit ? Chodí v pohodě, jen vyloženě na dotyk už je vidět že bolí... V nohách má hroznou sílu že by to ani po zlém nešlo trefit jak je to titěrná práce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Taky jsem včera našla třísku 4 letakovi skoro u prstů...vyndat vůbec to bylo peklo nakázala jsem černou masti zalepila přes noc a jsem zvědavá co ...jsem v práci tak kouknu odpoledne. Ale doufám že to bude dobrý
Nedávno jsem řešila něco podobného, vypadalo to jako tříska, pinzetou si na to sáhnout samozřejmě nenechal 🙈 Měl to teda v ohybu pod bříškem palce na noze. Tak jsme na noc mazali betadinou a zalepili. No nevypadalo to, že by to chtělo samo ven, tak jsme dali dlouhou koupel, kdy jsem mu ve vodě to místečko nenápadně masírovala a po koupání jsem zkusila, že to "bó" vyndáme. Jak byl vyklidněný po koupeli, a jak to všechno ve vodě krásně změklo, tak to bylo hned 👍 (u nás teda mu tam začal zarůstat chlup, ví bůh, kde a jak se tam vzal)
Stříkla jsem desinfekci, pochválila, na noc zalepila a dobrý.
Dcera mi takhle dosla od otce a ruku samou pidi trisku, takovy ty mekky, co proste nejdou... No nenechala si na to sahnout.. taky jsem doubala kdyz usnula.. celou ruku.. nevim kolik ji tehda bylo tak 3-4roky..
Pomalicku, postupne, s baterkou 🙈🙏🏻🤣
no nakonec jsme ji museli vypitvat, nebylo to hezký ale začínala ho bolet při chůzi 😞
Me to nejlepe jde na noze rozriznout ziletkou a pak vydesinfikovat ...ona vyleze 🙂
@veronicka89 to je super nápad, budu si pamatovat pro příště, nedělám si iluze že by byla poslední 🙈
Nedávno měl 3lety syn. Večer jsem to navázala medem (zrovna jsem neměla černou mast) a zalepila. Po necelých 24h jsem sundala a triska šla krásně zlehka vymacknout 🙂
Naše dvouleťačka se nenechá zoperovat, zároveň nejsem příznivcem nechávání třísek v kůži. Takže my operujeme, když usne, cca 15 minut po usnutí má fakt tvrdý spánek, že ji to nevzbudí 🙂

jestli mu zas tolik nevadí při chození, tak asi v pohodě. Ale určitě bych to sledovala, případně na chirurgii, kdyby to nedělalo dobrotu.