icon

Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?

domadomca
8. zář 2021

Syn 5let.. Je to podle vas ok? Občas se mu dělají modřiny na chodidlech ze spodu. A sem tam nějaká klasická.. Ale tolik vedle sebe? Ma u na druhé noze 3 ale každou jinde.

Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?
lalolita
8. zář 2021

@domadomca nechci strašit,ale mě se tohle dělá díky blbé srážlivosti krve,ci nedostatek vitamínu. Chtěla by to k Dr a nechat mu udělat odběry.

dixi86
8. zář 2021

Doporučuji ihned lékaře, též nechci strašit, ale modřiny patří i k horším diagnózám než srážlivost krve. Držim palce, ale opravdu běžte na krev.

kocila
9. zář 2021

@domadomca urcite vysetrit pro jistoru krev u lekare….ale pro uklidneni, moje dite ve skolce si kazdy den prineslo minimalne jednu modrinu denne a vypadal stejne,casem zacal byt opatrnejsi a tolik se nebouchal…

j.a.n.i
9. zář 2021

@kocila No byt zepředu, tak i jo, ale zrovna do lytka se ty deti moc nemlati.

dashyyy
9. zář 2021

okamžitě doktor, šla bych hned teď ráno... souhlasím s dixi

kocila
9. zář 2021

@j.a.n.i ano modriny jsou hlavne zepředu,ale syn mel i zezadu z prolizacek….pisi at dojde k lekari,ze je potreba synka vysetrit…
Hned strasit nejcernejsimi diagnózami na zaklade jen fotek maminkam na konikovi neprislusi,pokud nejste lekarky 😉

mourovatakocka
9. zář 2021

@domadomca Dcera má totéž a odběry krve absolvovala kvůli tomu, že není fanynka do jídla, vitamíny ji pro jistotu přidávám z lékárny v sirupu, i když má vše v normě. Na ni se nějaký klacek v lese jen špatně podívá a šup, už má modřínu, navíc je dost živá. Tak nevím, jestli zrovna vitamíny 🤔 Kdybys náhodou řešila s Dr, napiš prosím nějaký výsledek 🙏 Já to beru prostě tak, že je k tomu náchylná, ale třeba v tom něco bude.

mamikry
9. zář 2021

@domadomca Nase deti jsou taky sama modrina, ale na uderovych plochach, takze od kolen dolu a lokty. Tohle bych taky radeji nechala vysetrit. Mne se podobne modriny na lytku delaji po porodu z nedostatku vitaminu, tak to muze byt tim.

palja
9. zář 2021

@domadomca určitě k dr a nabrat krevní obraz a srážlivost. Modřiny by se neměly tvořit "samovolně" ale musí mít nějaký důvod - při bouchnutí atd.

leymea
9. zář 2021

Jak radi holky, radeji k lekari 🍀🍀🍀

jjasmina
9. zář 2021

@domadomca k lékaři, měla bych podezření na špatnou srážlivost krve

barulina
9. zář 2021

@domadomca neprijde minto v pořádku. Vyhledej dr

domadomca
autor
9. zář 2021

Ženy děkuji za rady, názory. Posílala jsem dr email s fotkami a zítra mám prijt na krev a prý nám dá zadanku někam, v pořádku to prý není, ale kdyby šlo o něco velmi vážného měl by to prý údajně i na trupu a jinde po těle. Prý se na něj musí podívat osobně. Takže dam vědět jak jsme dopadli 🙂

bessinka
9. zář 2021

@domadomca držím palce.

dixi86
9. zář 2021

@kocila ono je lepší strašit zbytečně než napsat, že je to cajk a maminka to nebude dal ještě nějakou dobu řešit(nemyslim ted zakladatelku). U určitých diagnóz je důležitý čas. Vzhledem k tomu, jak je to podceňované a sama jsem vážně nemocná, koukám se na to jinak.

dixi86
9. zář 2021

@domadomca drzim pesti.

lilianapul30
10. zář 2021

Ahoj, tak jak ste dopadli?

dashyyy
13. zář 2021

Taky na vás myslím.. snad je vše v pohodě..??