Je potřeba řešit výšku mého syna s lékařem?
Dobrý den, mám syna 2,5 roku. Každý nám říká, že je velmi vysoký. Každý mu odhaduje minimálně 3 roky. Měří 97 cm a má 13 kg. Jak to mají vaše děti? Je potřeba to řešit s dr?
Syn byl předčasně narozený, ale měl podobné míry ve 2,5 letech (ve třech měl skoro 16kg a 102 cm).
Já mám dva extrémy: syn je úplně na spodní křivce, výškově i váhově a dcera zas úplně nahoře. Nevím, kolik měla ve 2,5 letech, ale našla jsem, že v 3,5 měla 108cm a 18,5kg. Teď má 4 roky a 7 měsíců, před pár dny jsem ji vážila a měřila a má 116cm a 22kg. Holka.🤦 Je absolutně nejvyšší z celé třídy a vůbec všude. 😀 letní oblečení má ještě 116, ale teď podzimní už 122. Tady ve Francii je vel 122 značená jako 7 let. A to nemá ani 5 ještě.
Každopádně i pro kluka i pro ni je důležité,že od narození jedou tu stejnou křivku a není tam žádná šílená odchylka..
Mam dceru a ta mela ve 2.5letech presne metr. Vzdyt je uplne fuk jak je vysoky. Rust se muze zastavit nebo taky ne. Neres co rikaj ostatni

Můj mladší syn měl ve 2,5 letech úplně stejné míry, 97 cm a 13 kg. Starší měl 98 cm a 14 kg. Oba vždy byli (a stále jsou) mezi vrstevníky spíš vyšší, ale není to extrém, který by bylo nutné řešit s doktorem.