Je to prosím moluska?

syfonka
5. zář 2019

Zdravím, dle kožní je to prý moluska, ale moc si tím nebyla jistá, velké včera vyškrabala a dnes je osypanej mnohem víc. Je možné, že by se to tak rychle šířilo? Díky za informaci. Lucka

pink_unicorn
5. zář 2019

Určitě je to možné, nenechte si to vyškrabávat, mnohem víc se to rozšíří. Měli jsme je loni několik měsíců, zkoušela jsem vše možné, co jsem si kde přečetla. Nakonec jsem to vzdala, nechala je být a zmizely samy.

syfonka
autor
5. zář 2019

Díky, má jich snad 100 malinkých a do toho exém. Pročtu diskuzi, mažu to tee treeckem a doporučila mi molusc roztok, ale je od 2 let a mám strach, aby to nebyly vyhozené peníze. Díky Lucka

pink_unicorn
5. zář 2019

Dcery taky měly do toho právě ekzém, já jsem dávala taky tea tree, to koloidní stříbro, betaden, imazol, od hádka ten krém. Ten roztok jsem se bála, protože kamarádka, od které jsme je nejspíš chytli ho měla a říkala, že strašný, že to strašně pálí a opravdu holčička měla vypálenou díru jak od cigarety.

pink_unicorn
5. zář 2019

Jediný u čeho jsem zůstala, že jsem začala dávat Hlíváka na posílení imunity. Myslím, že prostě přijdou a musí samy odejít, ať se s tím dělá cokoli, že zkrátka mají svůj čas 🙂 Jednou jsem je zkoušela i propíchnout a dezinfikovat, jak se radí a byl to děs. Bolelo je to a rozsypaly se kolem ještě víc.

ilema
5. zář 2019

@pink_unicorn já je lecila minulý rok tím roztokem, dcera je měla na zadečku i genitáliích, chce to asi lépe číst pribalovy leták, ten roztok se po aplikaci musel umýt a jak zacly molusky červenat přestat s aplikovanim, upozornila mě na to i dermatolozka. Rozhodně skvěle zabral narozdil od ověřenych babskych rad a do měsíce byly pryč. Kamarádka to musela špatně nanášet precejenom je ten roztok kyselina.
A ano, kdyz si to dcera rozskrabala, měla jich do rána mnohem víc.

ckei
5. zář 2019

@syfonka to budou, kupte Novikov a každou poctivě 3x - 5x denně teckujte + dávejte vitamíny obsahující Hlivu. A určitě nenechte vyskrabovat. Tím se to bude šířit mnohem víc.

alcar
5. zář 2019

Dceri se ted taky objevily. Byla jsem na kozni, vyskrabavat jsem nenechala, tak jsme dostali novikov a mame mazat. Byli jsme i u more, hodne lidi psalo, ze ta morska voda pomohla, ale zda se mi to jeste horsi. Takze pojedem ten novikov, Multiimun s hlivou a uvidime. Snad to zmizne samo.

syfonka
autor
21. zář 2019

Tak nakonec to molusky nebyly, asi to byl Apec, po dvou měsících mu to teď začalo mizet a jinak je olejicek Ravensara, něco jako tee tree, ale je to proti virům, voní to trošku jako pendrek nebo jako eukalipt. Mám 14 dní otevřený ten Molusk,mázla jsem tím asi tři pupínky na zkoušku, stalo to asi 370, -, tak kdyby jste ho někdo chtěl zkusit, daruji za poštovné, v případě zájmu mi písněte na syfonka@seznam.cz.

maman1975
5. bře 2021

Dobry den prosim muzete poradit jestli je toto moluska a nebo co jineho myslite by to mohlo byt.Syn je míšenec.

maman1975
5. bře 2021

@pink_unicorn Myslíte Hlivu ustricnou

syfonka
autor
19. dub 2021

@maman1975
Zdravím, je to podobné polusce.