Je to zapařka? Rady pro podráždění v podpaží u dětí
Maminky jsem marná..Malý se objevilo toto v podpaží ..Nikde nic jiného nemá jen pár potniček na obličeji..Je to zapařka? Co na to 😳 sudocream ani Bepanthen nepomáhá 🙄 dr ma dovolenou.. A záskok bude až 24 v ordinaci 🤯

@anabel321 děkuji.
Měla dcera. Určitě nemastit! Žádné krémy, oleje. Nám tehdy doktorka poradila obyčejný dětský zásyp. Stačila tenká vrstva a větrat, vysušovat. Pomohlo a za pár dní bylo vyléčeno.
Za mě taky určitě nemastit. Umýt, klidně i černým čajem. Důkladně (!) vysušit a namazat tim sudocremem (nezmizí to úplně hned), nebo třeba zinkovnkou. Bepanthen bych nedávala. Dcera taky mívala, tohle nám zabralo. Časem se to přestane dělat, jak se dítě víc hýbe a větrá a nemá pak už tolik záhybů ;)
Doporučuji klasický Aviryl-pudr..😊 Používám skoro od prvních dnů a zatím nemáme s opruzeninami problém..můžeš ho dát i pod hlavičku, do podpaží a na jine záhyby. Navíc mně třeba hodně voní.. 😄
Dcera to také mívala a pomáhal zasyp a imazol 🙂
Mazala jsem sudocremem, hlidala, aby se umyl a poradne utrel
Zasyp,hlavne ničím nemastit.umýt,usušit klidne fénem (pozor na teplotu,jen vlazny vzduch) a zasypat zasypem.klidne 2xdenne do zhojeni.
Meli jsme ted a uz to trosku mokrvalo. Poradne jsem vysusovala perlanem a mazala zinkovou masti, ted je to zhruba tyden a uz tam vubec nic nema ☺️

Ahoj, zkus kokosový olej 🙂 , nám pomáhá snad na všechno