icon

Je třetí viróza za dva měsíce normální?

mamikry
15. dub 2023

Hezký den. Zjisťuji... taky jsou vaše děti posledni měsíce pořád na hromádce, nebo je to jen u nás? Syn (8) má už potřetí za dva měsíce horečku a bolest v krku. Tak jestli už mám plašit a hnát ho na výtěr a krev, nebo prostě řádí nějaké nezdolné viry. Díky za zkušenosti.

krisstina93
15. dub 2023

U nás je to normalni, ob týden mame něco.

maxulekapcule
15. dub 2023

@mamikry u nás je to taky Ob týden, někdy i častěji, dva dny dobrý a pak zase. Teď to mám potřetí ty měsíc a půl i já dokonce.

rencinka87
15. dub 2023

My jsme ted vydrzeli od poslednich teplot v polovine ledna doted, v unoru meli rymu a zanet spojivek bez teplot. Smrkaji ale na stridacku snad porad. Starsi (7) zacal horeckovat pred dvema dny, vcera jsme leteli do nemocnice (petechie na obliceji, bala jsem se meningokoka), dostali jsme atb (posledni mel v rijnu na spalovou anginu), nejaka bakterialni infekce pry. Ma pres 39 horecky. Od zari, co nastoupil do skoly, je to katastrofa, mladsi nastoupil do skolky, v prosinci mel tyden pres 39 - chripka. Jediny stesti je, ze muzu byt jeste doma. Vsichni doktori se shoduji, ze letos je to sileny a takovyhle pocet viroz/infekci atd je naprosto “v norme”.

lenkalubina
15. dub 2023

Znám to u sebe🥵od nového roku už 2x atb. Rýma,kašel, bolest v krku...přijde mi,že viry řádí o106...

zmrzlinka
15. dub 2023

@mamikry letošní zima je na nemoci extrémní.Bohužel.

palja
15. dub 2023

@mamikry u nás normální, dcera rok má už třetí bronchitidu za 3 měsíce, před tím měla 2x ATB, teď měla horečky jen 2 dny a náběh na astma, tak má bronchodilatancia ale uvidí se, jestli z toho nakonec nebude to astma. Až se zaléčí to akutní, tak stejně půjde na alergologii.
Tohle všechno se jí rozjelo, když měla po vánocích chřipku A. Před tím ale taky chytla kde co od starší sestry ze školky.

somalicats
15. dub 2023

@mamikry Pereme se s tím poslední 3 týdny, včera už měla tříletá konečně i nález v krku a je to angína. Ty streptokoky teď řádí hodně.

jipe
15. dub 2023

u nás byl u kluka (7,5) tragický leden, o svátcích jsem neodhadla angínu a nešli jsme k dr., takže se to obratem vrátilo, antibiotika, pak hned chytil virozu s horečkama, potom kašel jsme nějak zvládli a ted zas chytil od ségry spálovou angínu (jen se osypal, ale další antibiotika). Úplně se děsím, že zas někde něco chytne a protočí se nám to doma znovu. Zameškaných hodin ve škole hromada.

dejvitka
15. dub 2023

@mamikry u nas to same, vcetne dospelych 😵‍💫

andelka
15. dub 2023

U nás též. Děcka i my kolotoč.

alpakovo
15. dub 2023

@mamikry nejmladší syn od prosince viróza každý měsíc, nejhorší je, že to pokaždé chytnu i já

marry94
Autor odpověď smazal
mamikry
autor
16. dub 2023

To je teda letos slušný lazaret. 🙈 Syn se dneska ráno osypal, takže u nás je to jasná spálová angína a mně z toho už asi švihne. Přeji všem brzké uzdravení.