icon

Jít k doktorovi se zanícenou nožkou?

luzca11
6. črc 2016

Ahojte maminky, dnes jsem zjistila, že dcerka má na noze hrcku z toho jak si odrela kolinko, strup se sloupnul a udělala se jí tam hrcka s hnisem.. Přijde mi, že my zvýšenou teplotu a poléhavá, což je u ní neobvyklé.. Šli by jste k dr. Hned zítra? Mame takovou zvláštní dr... Ale slysela jsem že ji vyhodili kvůli stížnostem, tak nevím..

Jít k doktorovi se zanícenou nožkou?Jít k doktorovi se zanícenou nožkou?
soyevita
6. črc 2016

@luzca11 Já osobně bych nešla,to co tam s malou budou dělat ,uděláš i sama doma v klidu.Dávám černou mast,ta hnis vždy vytáhne.Teplota kvůli tomuhle se mi nezdá.Spíš jestli na malou něco neleze......

alboo
6. črc 2016

@luzca11 nesla. Ja bych udelala nasledovny: propichla sterilni jehlou, hnis vymackala, ranu vycistila betadine+treba peroxid a zalepila s betadinem. Rano bych se na to koukla s dle toho bych se rozhodla. Ale rekla bych ze pokud vycistis, tak to bude zitra o dost lepsi

bachovy_esence_poradna
6. črc 2016

také bych dezinfikovala... ale teplota je zvláštní, nemá něco ještě jinde? např. naběhlé uzliny, něco v puse apod.?
je možné, že to je souběh s nějakou nemocí...

luzca11
autor
6. črc 2016

No tak teď jsem si všimla 3 pupínků i na zadečku.. Jestli to nebudou neštovice ..

soyevita
6. črc 2016

@luzca11 Tak ty by měly začít od zadíček,ale možné je všechno ......