Jizevnatá fimóza u 10letého dítěte, máte zkušenost?

1llll
19. únor 2017

Maminky, máte některá zkušenost s jizevnatou fimozou u chlapce? S přetahováním nikdy neměl problémy, ale asi před půl rokem mu to šlo hůře a nějak si to poranil...teď má na předkožce dírku asi 4mm a dál se to nehne. Četla jsem, že by mohly pomoci slézové koupele,...mám strach z obřízky. Děkuji za všechny rady a zkušenosti.

gin124
22. únor 2017

Domnívám se, že v tomto případě bude operace nutná. Vím o dětském chirurgovi, který to operuje bez obřízky, operací se zachováním předkožky. Vím, také, že za ním jezdí, aby se vyhnuly obřízce u svého syna i matky ze Slovenska. Je z Ústí nad Orlicí. Má webovky i s poradnou, tak bude lépe, když napíšete do poradny jemu. Adresu jsem vám poslal ve zprávě.

luky_5
19. bře 2017

Asi bych vyzkoušel názory více doktoru- pokud máte tu moznost. A zkusit to něčím mastným promazávat a zkusit cokoliv, třeba na Googlu se podívat na phimosis stretching. Ale je to jak píše gyn.

sarkal
30. led 2018

@gin124 Dobry den, mohu prosim pozadat o kontakt na detskeho chirurga z usti nad orlici? Syn ma bohuzel jizevnatou fimozu a slysela jsem o tom, ze ji lze operativne resit i bez obrizky. Chci zkusit vsechno. Dekuji.

gin124
31. led 2018

Trochu to upřesním poněvadž jsou věci, které jsem ještě před rokem nevěděl. Pan primář operuje každé úterý na středisku jednodenní chirurgie v Ústí nad Orlicí. Oni jsou tam různí primáři, většinou z Hradce Králové, on jako dětský je tam v úterý, jinak je primářem dětské chirurgie v Oblastní nemocnici v Kolíně, teď bude záležet, kam to máte blíže. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek odpoledne ordinuje i v Hradci Králové, tam však pouze vyšetřuje ale neoperuje tam, pokud to tam máte nejblíže, tak by se to na první vyšetření mohlo hodit.

Jinak má své webovky i s poradnou

http://liborjanecek.cz/poradna

Lze mu též napsat na email nebo zatelefonovat. Pokud mám reference, tak je velmi ochotný.

sarkal
1. únor 2018

@gin124 Děkuji!