Porod s anální fisurou. Máte zkušenost?

mojajas23
11. kvě 2020

Maminky ahoj,moc vas zdravim. Nikde jsem se nedopatrala nejakych informacich ci zkusenosti s analni fisurou pri porodu. Mela nektera z vas take tyto neprijemne problemy? Bojim se jake to asi bude bolestive az zacnu rodit,tlacit,klystyr,atd. Nebo mi udelaji Cisare? Moc dekuji za vsechny rady ci zkusenosti😉

martiniquest
11. kvě 2020

@mojajas23 Nejak si nedovedu predstavit, proc by pri vaginalnim porodu mela vadit. A klystyr rozhodne podstupovat nemusis

mojajas23
autor
11. kvě 2020

@martiniquest Ja tedy taky ne,ale tu analni fisuru jsem si zpusobila prave porodem,tak si rikam jestli se to nemuze treba jeste zhorsit...no necham se asi prekvapit🙂 moje dr rikala,ze to pak mam probrat s proktologem,az budu pred terminem.

martiniquest
11. kvě 2020

@mojajas23 I mne se udelala - pri zavadeni klystyru, silena bolest. Nastesti se mi to povedlo behem 6N spravit. Ale myslim, ze u porodu to nijak nevadi.

krupka3
11. kvě 2020

@mojajas23 A proc ji radeji neresis predem? Cisar kvuli analni fisure? Ja ji taky mela po prvnim porodu, dostala jsem cipky na akutni zklidneni (hodne mi to krvacelo), pak jsem zaradila do stravy vlakninu, zahojilo se to a uz mam rok klid.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru