Přirozený porod po dvou sekcích. Jak se připravit?

elleonorecka
18. říj 2020

Maminky, máte některá za sebou přirozený porod po sekcích? Já jsem první rodila přirozeně a další dva akutní císaře... Kolem Vánoc čekáme 4.dítko a ráda bych zkusila rodit přirozeně...má někdo nějaký tip jak se připravit? Vše samozřejmě budu konzultovat ještě s doktorem, ale budu ráda za vaše zkušenosti ☺️

slunea
18. říj 2020

Ahoj, zkusila bych prostudovat skupinu na facebooku HBAC VBAC CZ. Ženy, které rodily VBA2C se tam určitě najdou. Plusem je, že jsi už přirozeně rodila, ale bude třeba najít porodnici, kde tě v tom podpoří.

juliemichal
18. říj 2020

pokud nemáš daleko FNO,tak tam VBA2C dovolují.taky jsem ho mohla mít,ale bohužel mě bolela jizva,tak v 37+6 jsem měla nakonec třetí sekci.pán docent Ondřej Šimetka je super,vše by ti vysvětlil aj.akorát by sis s ním musela domluvit schůzku na 37tt,já jí s ním měla v 30tt.držím palečky aby se ti VBA2C povedl,ne tak jak mi 😀 ps.ještě jsem od 35tt dostala strach rodit přirozeně a nevěřila si,toto taky asi bohužel udělalo své.musíš si prosím držet toho názoru,že přirozený porod zvládneš a máš na to ♥ já na to bohužel neměla ☹ a to jsem byla celé těhu rozhodnuta pro přirozený porod.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru