icon

Jizevnatá fimóza u 10letého dítěte, máte zkušenost?

1llll
19. únor 2017

Maminky, máte některá zkušenost s jizevnatou fimozou u chlapce? S přetahováním nikdy neměl problémy, ale asi před půl rokem mu to šlo hůře a nějak si to poranil...teď má na předkožce dírku asi 4mm a dál se to nehne. Četla jsem, že by mohly pomoci slézové koupele,...mám strach z obřízky. Děkuji za všechny rady a zkušenosti.

gin124
•
22. únor 2017

Domnívám se, že v tomto případě bude operace nutná. Vím o dětském chirurgovi, který to operuje bez obřízky, operací se zachováním předkožky. Vím, také, že za ním jezdí, aby se vyhnuly obřízce u svého syna i matky ze Slovenska. Je z Ústí nad Orlicí. Má webovky i s poradnou, tak bude lépe, když napíšete do poradny jemu. Adresu jsem vám poslal ve zprávě.

luky_5
•
19. bře 2017

Asi bych vyzkoušel názory více doktoru- pokud máte tu moznost. A zkusit to něčím mastným promazávat a zkusit cokoliv, třeba na Googlu se podívat na phimosis stretching. Ale je to jak píše gyn.

sarkal
•
30. led 2018

@gin124 Dobry den, mohu prosim pozadat o kontakt na detskeho chirurga z usti nad orlici? Syn ma bohuzel jizevnatou fimozu a slysela jsem o tom, ze ji lze operativne resit i bez obrizky. Chci zkusit vsechno. Dekuji.

gin124
•
31. led 2018

Trochu to upřesním poněvadž jsou věci, které jsem ještě před rokem nevěděl. Pan primář operuje každé úterý na středisku jednodenní chirurgie v Ústí nad Orlicí. Oni jsou tam různí primáři, většinou z Hradce Králové, on jako dětský je tam v úterý, jinak je primářem dětské chirurgie v Oblastní nemocnici v Kolíně, teď bude záležet, kam to máte blíže. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek odpoledne ordinuje i v Hradci Králové, tam však pouze vyšetřuje ale neoperuje tam, pokud to tam máte nejblíže, tak by se to na první vyšetření mohlo hodit.

Jinak má své webovky i s poradnou

http://liborjanecek.cz/poradna

Lze mu též napsat na email nebo zatelefonovat. Pokud mám reference, tak je velmi ochotný.

sarkal
•
1. únor 2018

@gin124 Děkuji!

marko1996
•
19. kvě 2026

@1llll mne robili v dospelosti radikálnu obriezku aj s odstránením uzdičky. Mal som fimozu tiež. Odvtedy žiadny problém a som max spokojný. Odporúčam