icon

Kdy rehabilitovat s 6týdenním miminkem?

veronika8855
15. kvě 2019

Ahoj maminky. S malou jsme byly dnes poprvé na rehabilitaci (byla koncem panevnim a o měsíc dřív) a nevím si rady... Kojim cca co 1-2,5h a jí tak 5-10 minut. Pak únavou usne. Má otázka zní: kdy s ní cvičit?nesmíme cvičit po jídle (mě připadne,že ji furt) a musíme tak minimálně 5x denně... prosím poraďte jak si to zorganizovat. Díky

hermij
•
15. kvě 2019

Před jídlem bude asi vaše jediná šance. Pokud Vojtíte, krásně ji kojením zase uklidníte a usne 🙂 Příp. můžete zkusit zavolat na rehabku, kde jste byli, a zeptat se. Hlavně cvičit na vyhraněném místě - ne tam, kde přebalujete, ne tam, kde kojíte, ... to jistě říkali 🙂 Přeji hodně odvahy, takové intenzivní cvičení s miminkem je náročné, ale stojí to za to. Hlavně začínáte skutečně brzy (respektive včas), což je dobře.

veronika8855
autor
•
15. kvě 2019

@hermij o místě nic neříkali. Dobré vědět ☺ před kojením se steká hlady. No musím to všecho vyzkoušet. Děkuji moc 😚

jannym
•
15. kvě 2019

To s tím místem nám taktéž kladla terapeutka na srdce, dcerka měla naštěstí větší pauzy mezi jídla tak se nám to vedlo lépe plánovat, ale i tak to byla dost honka, ale ty výsledky za těch par měsíců stresu staly...držím palečky

cinam
•
15. kvě 2019

Tak půl hodiny po jídle už by to mělo být ok. Ale jako 5x je hodně. Já osobně jsem to prostě nestíhala. Malej taky často pil a pořád řval tak jsem čekala na vhodnou chvíli a vyšlo to tak 2-3x za den

hezz17
•
16. kvě 2019

Mě pila dcera tak po 2, max 3 hodinách a kojení trvalo hodinu. Po kojení spala, před kojenim byla hlasová a nervózní. Taky jsme měli cvičit 5x denne (KP, predilekce hlavicky), ale to prostě nešlo. Chodili jsme do roka, respektive do doby než chodila na rehabilitace a dobrý 🙂

martiina_k
•
16. kvě 2019

My to s cvičením z počátku taky obtížně plánovali... cvičili jsme od pátého týdne... někdy jsme to zvládli jen třikrát, ale náš prcek byl narozen v termínu, jen měl hlavičku stočenou na jednu stranu a já to chtěla řešit dřív, než by bylo pozdě. No a ve třech měsících jsme prakticky končili se cvičením ... vyřadili nás v půl roce, ale už nám od toho třetího měsíce ani nedávali cviky... Co nám pomohlo - když zabraly Bio gaia kapky (nevím teď jestli jsem to napsala dobře). Když zabraly, tak jsem zjistila, kolik času vlastně máme, protože malý nebrečí bolestí bříška 🙂 a pak už se čas na cvičení našel dobře 🙂 Předtím jen brečel nebo jedl nebo spal 🙂