icon

Komplikace po neštovicích. Jak postupovat při přetrvávajících problémech?

martina9999927
10. bře 2026

Prosim pomoc. Doktorka dokola tvrdí, ať jen mažeme, ALE! Je to stále horší, dokola opakovaná slova, že je to normální po neštovicích. Ale každý den je to jen horší a horší. Svědí to, před týdnem byly i horečky. První pupínek neštovic byl před více jak měsícem.

xnikax1
10. bře 2026

@martina9999927 neporadím s tím,co to je..ale vypadá to strašně a určitě bych to řešila s někým jiným...chuďátko,doufám ,že ho to aspoň nesvědí..

martina9999927
autor
10. bře 2026
@xnikax1

@martina9999927 neporadím s tím,co to je..ale vypadá to strašně a určitě bych to řešila s někým jiným...chuďátko,doufám ,že ho to aspoň nesvědí..

@xnikax1 svědí právě… leží na zádech a je jak žížala. Když je nahatá, tak si jede přes bříško jak na kytaru. Ale zabírají Fenistil kapky aspoň…

xnikax1
10. bře 2026
@martina9999927

@xnikax1 svědí právě… leží na zádech a je jak žížala. Když je nahatá, tak si jede přes bříško jak na kytaru. Ale zabírají Fenistil kapky aspoň…

@martina9999927 určitě bych to probrala třeba s kožní,když pediatr neřeší...vždyť se nemůže ani pořádně vyspat,nic..držím palce,ať je to jen banalita 🙏

martina9999927
autor
10. bře 2026
@xnikax1

@martina9999927 určitě bych to probrala třeba s kožní,když pediatr neřeší...vždyť se nemůže ani pořádně vyspat,nic..držím palce,ať je to jen banalita 🙏

@xnikax1 spinká krásně. Sice místo 2 mlík v noci vyžaduje 3, ale jinak se nic nezměnilo. (Díky bohu). Ale je to hrozně hrubý, furt se to rozrůstá. 7.2 jsem sem dávala první fotku asi 3 pupínků, od té doby se to takto rozlezlo a absolutně se mi to nelíbí… kožní bere na objednaní bez výjimky a nejbližší termín bohužel až v květnu 🥺

korin
10. bře 2026

Nemůžete jít na kožní třeba do jiného města?

xnikax1
10. bře 2026
@korin

Nemůžete jít na kožní třeba do jiného města?

@korin ano přesně to jsem chtěla napsat,souhlasím..u nás taky strašná čekačka,ale v jiném městě berou 2x do týdne 2 hodiny bez objednání...musí se tam teda jít hodně brzo před otvirackou,aby na nás došla řada,ale lepší jak čekat pár měsíců...

martina9999927
autor
10. bře 2026
@xnikax1

@korin ano přesně to jsem chtěla napsat,souhlasím..u nás taky strašná čekačka,ale v jiném městě berou 2x do týdne 2 hodiny bez objednání...musí se tam teda jít hodně brzo před otvirackou,aby na nás došla řada,ale lepší jak čekat pár měsíců...

@xnikax1 tady je taky jedna bez objednání, ale ta na všechno píše mastičku na ekzém. Syn měl svrab ze školky a léčila mu to fucidinem a Linilou do koupele… až tchýnin doktor napsal mast na svrab

martina9999927
autor
10. bře 2026
@xnikax1

@xnikax1 paradoxně spinká ještě lépe, než před tím 🫣 za celou dobu si při spaní drbala jen ouško, kde byla úplně typická neštovička. Jen si vyžadovala mliko 3x za noc

kristyn86
Včera v 05:48

Kdyz vidim ty fotky,tak bych uhanela na kozni. V nemocnici na koznim neberou? Opravdu mate moznost jit pouze ke 2 koznim? Klidne bych si dojela do jineho mesta. Tohle vypada hrozne. Nemuze to byt jeste spojene s tim svrabem? Opravdu bych jela ke koznimu,i kdyby to bylo kamkoliv. Fenistil kapky taky nemuzes davat do nekonecna.

martina9999927
autor
Dnes ve 04:10
@kristyn86

Kdyz vidim ty fotky,tak bych uhanela na kozni. V nemocnici na koznim neberou? Opravdu mate moznost jit pouze ke 2 koznim? Klidne bych si dojela do jineho mesta. Tohle vypada hrozne. Nemuze to byt jeste spojene s tim svrabem? Opravdu bych jela ke koznimu,i kdyby to bylo kamkoliv. Fenistil kapky taky nemuzes davat do nekonecna.

@kristyn86 na kožní jsme bylo včera. Opět jsme dostali jen a pouze fucidin, linolu do koupele a nikdo nic neví. Doktorka opět koukla z povzdálí, na malou ani nesáhla. Pak pronesla, že to vlastně předtím nebyly nejspíš ani neštovice a u dětský bylo řečeno, že si to vlastně taky mysleli. Já tedy nechápu, jak můžou tací doktoři léčit, když se na pacienta ani nepodívají… je mi už zle z takových lidí. Ještě jsem doktorce každý týden malou fotila, nechtěla ji v ordinaci, že má stoprocentně neštovice a chytly by je další děti…

kristyn86
Dnes v 05:52

Tohle ma jediny reseni. Pokud nejsi spokojena,jdi jinam. Za me tohle neni po nestovicich.