Koxitida - zánět kyčelního kloubu u dětí
Můj synek necelé 4 roky starý má zánět kyčle. Hledám maminky s podobnou zkušeností... Jak dlouho děti musely ležet? Případně tipy na zabavení 😉
Děkuji moc 🙂
@mamamamamama53 dobrý den, vynechali jsme lepek na doporučení homeopatů, kteří určili intoleranci skrz EAV. Nicméně na příčinu jsme nepřišli, dle léčitele ke kterému chodíme za to může oslabená imunita, na které úspěšně s ním pracujeme.
Ale to co nám pomohlo jako první a od té doby se koxitida nevrátila byla homopatie, jedna maminka nám poradila, že ji zabrala Bryonia 9CH 5 kuliček 3x denně 5 dnů. Nicméně později jsem až zjistil, že správně by se to mělo brát úplně jinak, hlavně že to zabralo...
Začal jsem se od té doby o homeopatii víc zajímat, do té doby jsem o tom nic nevěděl, nyní mám doma těch tubiček asi 30, protože to prostě funguje... Jen se musí správně vybrat dle aktuálních příznaků. Aji krátkej kurz jsem si na to udělal. Takže pokud máte možnost, raději kontaktujte nějakého klasického homeopata.
V nemocnici a naše doktorka se na to bohužel dívají skrz prsty, nicméně oni sami neví co to způsobuje a jinak než potlačit zánět nurofenem neumí.
Přeji hodně štěstí.
@mmammammm prosipm, jak je správně to dávkování těch homeopatik?
@mmammammm prosipm, jak je správně to dávkování těch homeopatik?
@nika_sp u homeopatik nejde o dávkování, jestli dáte 1 nebo 5, nebo 10 je to jedno, obvykle se dává 3-5 kuliček jen z důvodu, kdyby na některé z nich nic nebylo náhodou.
My dávali tehdy 5 kuliček 3x denně, 7 dní. Na další kontrole nic nebylo a pak už se to nevrátilo.
Homeopata jsme si našli až později a ten mi vysvětlil, že to není úplně správný způsob použití homeopatik, ale za nás jsme byli rádi že zabrali a dnes bych je nasadil taky.
Kdyby nezabrali, našel bych homeopata, který by mi pomohl vybrat ty správné - správné jsou dle příznaků pacienta, v ideálním případě homeopat najde 7 podobných k danému léku.

@mmammammm dobrý den, moc Vám děkuji za odpověď! Homeopatika mě nenapadla a to jich mám plný šuplík. Moc Vám děkuji 🙂