Krev ve stolici po zavedení příkrmů. Je to problém?
Dobry den, zacali jsme s prikrmy a kdyz nepodam i svestly je stolice tuzsi a na zacatku je trochu videt krev..pak uz ne..melo by se to resit? Dekuji
@terr18 má se dávat 3 dny jeden druh zeleniny, pak 3 dny další druh.... Atd a pokračovat až vyzkoušíte hodně druhů. Cca za měsíc se může zelenina co nevadí míchat a začít zařazovat maso.
Švestky? Už máte zařazené ovoce? To se dává cca 3 týdny po zelenině. Ale chápu, že každý to dělá jinak. Já jsem dětem dělala tu zeleninu na řidší kaši a dávala jsem tam kousek másla nebo trošku olivového oleje, nikdy se stolicí problém neměly.
Ale pokud ty švestky vyhovují, tak bych je na změkčení té stolice dávala 👍
@terr18 Určitě je dobré si zjistit, co "staví" a to omezit. Rozhodně doporučuji řešit a nějak se to snažit "dorovnat". Syn taky mívá problémy a pak i brečí, když jde na nočník/záchod. Je teda starší, tak mu dávám probiotika, u kterých vím, že jsou i trošku projímavá a dost se to snažím hlídat.
Rozhodně co vím, tak mrkev, banány a (hořká) čokoláda staví. A nejsem si jistá, jak přesně to mají kaše. Projímavější jsou hrušky a švestky.

@terr18 vysadit to co vadí a nedávat to. Zkusit dávat za pár měsíců. U nás dceři vadila brokolice a květák, po tom měla krev ve stolici, tak jsme to přestali dávat, konzultovano i s dr.