Kyčle a Pavlikovy třmínky - zkušenosti

jafo
19. pro 2018

Je zde nějaká maminka,ktera dávala Pavlíková třmínky a měla nalez lb? Prosím jak dlouho jste nosily a kdy si dítě zvyklo. Děkuji moc

chicky1j2
20. pro 2018

@jafo vysvětlil vám lékař proč je dávat při zdravém nalezu Ib?? Mame IIa+ a doporucene pouze siroke baleni.

barchen
20. pro 2018

@jafo Mala mela jeste horsi nalez ale pouze na jedne nozce a nosila je 3 mesice poctive a pak vsechno ok. Naucila jsem se s tim i kojit.

majajaa
20. pro 2018

Uz si nepamatuji jaky mela dcera nalez (je to 9 let). Ale trminky mela nonstop 3 mesice a pak uz jen jeden mesic na noc. Zvladala stim uplne vsechno.

jafo
autor
20. pro 2018

@chicky1j2 řekla mi jen,že mají ztuhlou pravou kyčel. K tomu nás poslala k fyzioterapeutce. Začínaly jsme se širokým balením u lla právě kycle a teď nám dala třmeny u nálezu lb pravé kyčle a k tomu zadanku na fyzioterapii. Holkám bude 6m

sus3nka
20. pro 2018

My jsme začínaly velmi brzo (hned po šestinedělí) s peřinkou a po tvou měsících jsme dostaly Pavlíkovi třmínky, nosila je poctivě do 5. měsíce, sundavala jsem jen při koupání a při přebalování aby se na chvilku prokopla.

olga_
20. pro 2018

@jafo To se vám ale nález zlepšil! Nechcete to konzultovat ještě na dalším pracovišti? Třmínky musí být hlavně dobře nastavené. Já odkazuji na dr. Jansu (http://www.jansa.cz/problematika-vyvoje-kycli-u...). Konzultovala jsem s ním nutnost/zbytečnost širokého balení u dvojčat.

chicky1j2
20. pro 2018

@jafo souhlasim s olga_ take bych to ještě někde konzultovala.

jafo
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
jafo
autor
21. pro 2018

@olga_ koukala jsem na ten článek a upadla mi čelist. To jako vážně? No nemám slov,moc děkuji