Lázně Metylovice. Chystá se někdo? Má někdo čestvou zkušenost?
Ahoj holky, je tady někdo, kdo bude stejně jako já teď v listopadu v lázních, v Metylovicích?
Popř. Má někdo čerstvou zkušenost, jak to teď chodí v lázních a jaké mají opatreni kvůli kovidu?
V mailu,kde mi poslali nástupní dokumenty, bylo jen že se musí dodržovat zásady kovid, ale jaké, to už ne.
Test na kovid zřejmě nevyžadují, jen prohlášení o bezinfekcnosti... Jde mi o to, kde všude budou muset děti mít roušku a předpokládám, že ji budou moci sundat az na pokoji.. A jestli je v provozu i teď bazén?
Taky jestli máte nějakou praktickou radu, co vše si vzít sebou. Jedu s dvěmi dětmi 6,5 let a 2ročky, budu v noci potrebovat chystat mlíko a podle pokynů je jediná konvice v herně. Nošení vlastních el. Přístrojů je zakázáno. Kontroluje to někdo?
Měl tam někdo svoji el.konvici na pokoji, nebo fen?
Jaké jste měli zkušenosti s lazeňskou skolkou?
Zuzanka (6.5let) je velký stydlín, ráda bych tam byla na začátku s ní , než si najde kamarady a pozná prostředí,
ale nevím, zda mi to bude vůbec umožněno..
A poslední dotaz, jak silná a stabilní wifina tam je?
Ráda bych vzala sebou notebook a pouštěla dětem večer pohádky, protože jediná TV je zase v herně... měla jste některá sebou a normálně internet fičel? Kdyžtak bych si zřídila ještě svoje data, pokud je třeba. Jde mi i o to, kdyby mi děti onemocněli, tak se asi na pokoji brzy zblázníme...
Děkuji za odpovědi a těším se, že se tam třeba s někým potkáme.
Umožniloumožněno