Let z dovolené s nemocným dítětem, prosím o radu

pavlinka65
15. zář 2015

Ahoj holky, moc prosím o pomoc, radu. Jsme na dovolené na Korfu,tudíž letecky a malá 20 měsíců nám tu nastydla. Má rýmu a teplotu. Problém je,že dnes v noci odlétáme domů a já mám hrůzu z letu,jak to malá zvládne. Nemáte některá zkušenost nebo radu,jak ji pomoci nebo co nejvíce let usnadnit? Do nosu stříkáme Sterimar a Nasivin, na teplotu Nurofen. Moc děkuji za každou radu. Samozřejmě hned zítra zajdeme k našemu dětskému dr.

hojda
15. zář 2015

Hlavně volný nos na přistání a vzlétání, letěla jsem s rýmou a dost to bojí, nebo ji kojit, pokud kojíte. Vypařit nohy v teplé vodě, pokud to zvládne.

slovnicek
15. zář 2015

Nase ditko melo 23 mesicu, kdyz jsme leteli se silnou rymou. K vyse uvedenemu volnemu nosu a kojeni/pojidani nam jeste pediatr doporucil Fenistil kapky pokud mate - ze dite tak nejak zklidni, bude ho to v nose min svedit ... Jak jsem se toho bala tak ta cesta nakonec dopadla nad ocekavani.

urum
15. zář 2015

Neboj, to bude OK, hlavne at smrka a hodne pije, pozadej pripadne o teply caj. Jinak toho s ni moc neudelas; leky dostava a myslim si, ze bude dobra.

pavlinka65
autor
16. zář 2015

Holky díky moc, malá to zvládla nad očekávání dobře, vůbec neplakala. Ale měla jsem z toho teda nervy. Půlka letadla kašlala, takže se nám k tomu určitě přidá i kašel :-/ ale to už je jiná kapitola..