Magnetická rezonance a narkóza - Dětská nemocnice Brno

sarrita
1. pro 2017

Máte některá prosím zkušenost s magnetickou rezonancí v dětské nemocnici v Brně? Náš maličký je objednaný na leden, to mu budou 4 měsíce. Jde mi hlavně o to jak takto malé děti zvládají narkózu, jak je to s jídlem před a po (vím že mi to tam všechno řeknou, ale chci být připravená) atd. Děkuji za informace.

zuzana_ka
1. pro 2017

@sarrita malá byla před měsícem na CT a uspali jí jen pomocí masky. Do pár vteřin o sobě nevěděla. Za cca 10 min už se probouzela.
Ráno byla na lačno a první jídlo dostala cca kol 13té

sarrita
autor
1. pro 2017

@zuzana_ka To jsem zvědavá jak to malý bez jídla tak dlouho vydrží, současný stav je že jí co cca 3 hodiny. Tak snad za ten měsíc a půl už to bude jinak. A časově to myslím bude trvat déle. Každopádně děkuji za info.

lenka_strelenka
1. pro 2017

Mateřské mléko naposledy 4 hodiny před anestézií, neslazené tekutiny 2 hodiny, cokoliv jiného včetně umělého mléka 6 hodin.

maru9
3. pro 2017

Byly jsme v 9m temer vyhradne kojena, velky maminec, cizi lidi nema ela rada.... pri usinani chtela za mnou ale zadny virval nebyl, nemela na to uz silu, nechali me s ni dokud fakt neusnula. Potom mi ji privezly sestricky ze byla uplne v klidu pri probouzeni, hledela jsem 🙂 a pred i po MR zvladla nekojeni uplne v pohode voztme taky prekvapilo. Myslim ze neni treba se toho dopredu bat a stresovat se, ty mimina jsou na tom xkrat lip nez si my maminy myslime ;) at vam to dobre dopadne

bonavoxa
3. pro 2017

@sarrita My byli před časem, normálně je předtím předoperační příprava, včetně toho, že před narkózou nesmí jíst a po ní taky ne. A taky nesmí být dítko nachlazene a zahlenené.

kweet88
3. pro 2017

syn je nedonosenatko a byl na MR v 35.tydnu..zvladl to uuplne v pohode

sebastianka26
30. čer 2021

Magneticka rezonance