icon

Mastocytóza u kojence, máte zkušenost?

tomkova9
15. dub 2014

Dobrý den, synovi 2,5měsíce diagnostikovali mastocytózu.
Má někdo zkušenosti a rady co smí nesmí...... Děkuji

Strana
z5
dani8383
19. říj 2019

@priefi Krevní testy nám dělal alergolog a pravidelně i opakuje. Asi co 6-9 měsíců... Do Brna jezdíme proto, že je tam primářka specializovaná na UP a celkově mastocytozu, dělají nám tam vždycky i sono bříška, aby se potvrdilo, že se zatím jedná jen o UP a nejsou napadeny vnitřní orgány. Odeslala nás za ní naše kožní odtud. Krevní rozbor si vždycky necháme udělat tady těsně předtím, než do Brna jedeme. A tam pak máme jen kontrolu a to sono. A dostaneme rady pro další postup, termín další kontroly,...

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
lealara
17. kvě 2022

Dobrý den , doufám že mi někdo odepíše. Po tolika letech otevírám diskusi
Je tu někdo, kdo už se vyléčil? Dcera má mastocytozu od narození. Už ji jsou osm měsíců, a pořád má jen jeden flek ,potřebuji povzbudit

gabriela1993
6. lis 2022

Zdravím, vím, ze tato diskuze je už par let stará, ale chtěla bych Vas moc poprosit,zda by jste mi nemohly předat pár rad, ohledně onemocnění mastocytoza. Pokud by se našla dobrá duše,která by mi věnovala svuj drahocenný čas a podelila se, se mnou o její zkušenosti na email Gabrielaondrasova@seznam.cz, budu strašně moc ráda.

gabriela1993
6. lis 2022

@lealara, jsem v tom taky nova,ale kdyby jste si chtela o tom vyměnit par vět a navzajem se povzbudit budu rada,můžete se ozvat na email Gabrielaondrasova@seznam.cz.

gabriela1993
6. lis 2022

@dani8383 dobrý den,mohu se zeptat,jak jmenuje doktorka,ke ktere dochazite?

dani8383
6. lis 2022

@gabriela1993 Dobrý večer, dojíždíme na kožní oddělení do Brna do dětské nemocnice k paní primářce Bučkové. Pokud máte nějaké dotazy, na co konkrétně se chcete zeptat, klidně mi napiště na d.beloritova@seznam.cz. Nejsem v tom žádný odborník, ale ráda poradím, pokud budu vědět.

veronikapytlikova
7. zář 2023

@kenly78
Dobrý den, mám 2mesicniho syna a máme mastocytózu. Myslíte že by jste mi mohla poradit v pár věcech. Budu hrozně moc ráda když napíšete na email venousek.nemcova@seznam.cz
Moc prosím.
Děkuji Veronika Pytlíková

veronikapytlikova
7. zář 2023

@samanta36
Dobrý den, mám 2mesicniho syna a máme mastocytózu. Myslíte že by jste mi mohla poradit v pár věcech. Budu hrozně moc ráda když napíšete na email venousek.nemcova@seznam.cz
Moc prosím.
Děkuji Veronika Pytlíková

Strana
z5