Máte zkušenost s Pinky od firmy Akuna?

editah222
11. lis 2013

Moje děti jsou často nemocné, zkoušela jsem kde co : Imunogluka, Preventan, rakytník..., jsou otužované, jedí dost přírodních vitamínů a nic nepomáhá. Narazila jsem na výrobek Pinky od firmy Akuna a ráda bych ho zkusila, ale pomůže? Je k něčemu nebo zas jen budu házet peníze z okna? Děkuji za vaše názory, ovšem ráda budu hlavně za názor od těch co tento výrobek svým dětem daly nebo davají.

pajenka
11. lis 2013

Ahoj, přímou zkušenost s Pinky nemám, ale dlouhodobě jsem brala Alveo, když jsem byla dítě na autoimunitní chorobu a výsledky byly úžasné, ale tu chuť nezapomenu snad nikdy 😀 nesnášela jsem to, ale moc mi to pomáhalo, jsem své mamince vděčná, že mě to nutila pít. Já ten účinek viděla na krevním rozboru, doteď si ten rozdíl pamatuju a že je to více než 15 let . . . musí se brát dlouhodobě. Tak snad i Pinky bude k něčemu

pavlk
12. lis 2013

Moje dcera Pinky bere už asi půl roku, za tu dobu měla akorát jednou malou rýmu, za tři dny bylo po ní. Takže já jsem spokojená. A uvidíme hlavně teď v zimě. Možná najdu i někde nějaké informace kdyby jsi chtěla písni zprávu.

editah222
autor
12. lis 2013

@pajenka
@pavlk moc vam dekuji za reakce. Jeste se zeptam jakou ma Pinky chut?

pavlk
12. lis 2013

Hnusnou. Dcera už to docela zvládá, ale ze začátku to nechtěla. Tak jsem jí to dávala stříkačkou a ještě naředěné čajem, měla to jako zábavu tak to vypila. Ale prý chystají nějakou lepší příchuť. A eucasol od justu jste zkoušela?

pavlk
12. lis 2013

@editah222 ještě mě tak napadlo. Jestli chcete můžu poslat na ochutnání. Přece jenom to stojí dost peněz a kdyby to pak děti vůbec nechtěli.

editah222
autor
12. lis 2013

@pavlk Eucasol použivame už dlouho 🙂 Tak jestli to má hnusnou chut tak do toho asi nepůjdeme, přiznám se, že už nemám nervy do nich každý den něco cpát stříkačkou ☹ Vy děláte dealerku pro Akunu? Je možné dostat vzorek? Nerada bych Vás tim nějak zatěžovala.

pavlk
12. lis 2013

Vzorky nemají, ale dala bych Vám do zkumavky z mého. Předpokládám, že cestu v obálce to přežije.V akuně jsem zaregistrovaná, ale jen kvůli rodině.
@editah222

osvaldkocian
22. lis 2015

Ahoj, mám dvě děti a s Pinky máme dobrou zkušenost. U syna se nám často opakovala zima (opar). Vyzkoušeli jsme kde co a nic nepomáhalo. Nyní při užívání Pinky máme již delší dobu pokoj. Jen z počátku jsme měli problém s chutí, kdy to dětem moc nechutnalo, tak jsme jim Pinky museli ředit vodou a pak si na chuť zvykli 🙂 .

hej_peta
22. únor 2016

Já dám raději dětem vitamíny v ovoci a když bylinky tak raději bylinný čaj a med. 🙂

semiska1
4. led 2017

Bereme pinky už rok jen prez prázdniny letní ne a za me mužů Doporučit Veškerá alergie astma pryč na nemoce netrpime.za nás palec nahoru samozřejmě dáváme ovoce zeleninu ale na imunitu jedině pinky