Preventan na posílení imunity u dětí, máte zkušenost?

pessi
26. čer 2014

Ahoj, protože náš syn často marodí a zkusila jsem už dost různých léků na imunitu a vitamínových přípravků pro děti, tak by mne zajímaly názory ostatních maminek ohledně léků na imunitu. Zeleniny a ovoce syn jí dost s tím potíže nemá, ale hlavním spouštěčem jeho potíží je nosní mandle, která půjde pryč. Co říkáte např.na Preventan? Má někdo s tímto zkušenosti? Děkuji za názory.

lv
26. čer 2014

Já na to příliš neverim , ten přísun zeleniny a ovoce by to mel pokryt..chválí se Imunoglukan. Já dávám jen probiotika, sem tam.

zibrunak
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
pavlapl
27. čer 2014

Já jsem holce dávala taky kde co a je to všechno na prd. Ve 4 letech jsem jí nechala odstranit nosní mande a od té doby nebyla nemocná. Nemá ani rýmu a to vitamíny žádné nejí a ovoce a zeleninu jen sporadicky.

zibrunak
1. črc 2014

Zdravím, mě tu byl smazán příspěvek, jen jsem chtěla říct, že jsem nenabízela žádnou spolupráci v MLM, ale pomoc a radu. Já s těmito vitamíny Faktor Base Kids mám dobré zkušenosti, tak nevim, proč bych to nemohla doporučit dál, když to ostatním může pomoct také

silvapokorna
6. črc 2014
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

ahoj, tak já taky už nedávám žádné vitaminy. holky to začaly samé odmítat. pokud má dostatek ovoce a zeleniny, tak mu to bude stačit a nasilu bych do těla víc nedávala. stejně to tělíčko vyloučí bez užitku. zkusila si třeba nějakou desinfekci nosní dutiny. třeba sprej s mořskou vodou? já mám ráda takovou, kde je i měď, ta je totižto desinfekční. stríkáme to i do krku, je to prostě slaná voda, jakoby kloktaly vincentku. zkus, třeba to pomuže. 🙂

zuuzannka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz