icon

Mělo vaše dítko boreliózu?

luzca11
15. zář 2016

Maminky, mělo některé vaše dítko Boreliozu? Dcerku tak před 2 tydny, možná i déle..štípl do líčka nějaky hmyz, až ted se ji udělal flek, který nesvědí, nebolí. Flek se postupně zvětšoval a přijde mi, že uprostřed je světlejší. Volala jsem k dr. a dneska už tam nejsou, že máme přijít zítra, ale je ta jiná dr. tak asi pojedeme do nemocnice at na ní mrknou, až přijede přítel z práce. Myslíte, že by to mohlo být ono?

Mělo vaše dítko boreliózu?
leniiid
•
15. zář 2016

Borelioza udělá jen takový kruh kolem pichnutí a bolely by ji svaly...to podle mě neni borelioza

luzca11
autor
•
15. zář 2016

Děkuji za názor, budu jedině ráda když to nebude.. Ale radši s ní asi zajedu, jistota je jistota.. Přijde mi že ji to ted světlá. když ji na to šahnu neboli ji to. Ona mi toho moc nepoví jsou ji 2 ročky. Měli jsem same lepší nemoci.. Rotavirus, nemoc ruce, nohy, ústa atd.. tak snad nemůžem mít takovou smůlu

leniiid
•
15. zář 2016

Určitě sní jděte není to sranda... ja jsem měla meningitidu a taky jsem stim byla týden doma a pak mi dr.řekla že kdybych nepřijela tak už tady ani nemusím být

leki
•
15. zář 2016

Taky bych s ní určitě jela, jestli ne dnes, tak aspoň zítra a pokud máš pocit, že by to borelioza mohla být, trvej na testech. Kamarádce to kvůli minimálním příznakům nenašli zavčasu a má teď hodně velké problémy. Boreli jsou mrchy. Ale třeba moje mamka ji měla taky, a je uplně v pohodě, takže nezoufej, i kdyby jí to našli 🙂

luzca11
autor
•
16. zář 2016

Tak jsme byly včera v nemocnici, pan doktor byl trošku spomalený.. Dal nám antibiotika atd.. že má dokonce angínu a silnou reakci na pichnutí. V pondělí jdu k dr. tak se ji zeptám jestli to nemůže být Borelioza, ty antibiotika mi moc nesedí na začinajici anginu nemá ani teplotu nic. Dnes to vypadá takhle

sara84
•
16. zář 2016

Syn mel neco takoveho na nozicce, po kolecku decka- chira- kozni jsme nakonec skoncili na testech + atb a borelie se nepotvrdila,ale neco tomu podobneho. Zmozelo to a ok. Atb zabraly 🙂

luzca11
autor
•
16. zář 2016

@sara84 Mě zarazilo, že pan doktor na pohotovosti o Borieloze ani nezmínil... Přijde mi že se ji to rozléza a podle fotek to má dost podobné kruh a uprostřed světlé tak nevim ☹ Antibiotika bereme od včerejška a v pondělí na kontrolu k naší dr.

tahejhula
•
16. zář 2016

No, ta posledni fotka vypada docela typicky.

luzca11
autor
•
16. zář 2016

@tahejhula Doktor mi k tomu jen řekl, že to je reakce po štipnuti hmyzem ani se na to nak pořadně nedival..Antibiotika má, ale ráda bych věděl jestli se mám bát, nebo ne..

tahejhula
•
16. zář 2016

@luzca11 Kazdopadne ta antibiotika davej. Pokud to je borelka, resi se to prave jimi.
Ja bych mozna zkusila zajet jeste jinam, pro dalsi nazor.