Měření teploty u 18m dítěte

daasha1
19. lis 2018

Ahoj, jak měříte teplotu ročním a větším dětem? Zatím jsme měřili v zadečku, ale syn se u toho začal hrozně vztekat, řvát a propínat. V podpaží to samé, v puse to už vůbec nejde. Jak mu změřit teplotu, aby to bylo co možno nejpřesnější? Dík

lida9
19. lis 2018

my merime jedine bezdotykovym, na spanku a pak na cele, pak zprumeruji (na spanku je vic a na cele o 0.2C min)... za me ideal, hlavne v noci nebudim, jen pipnu a vim jestli dat neco proti horecce nebo nebudit🙂 ale chce hledat spravny typ bezdotykoveho, ne vsechny meri presne (my pri nakupu pipli 3x do jednoho mista, kdyz ukazal stejnou teplotu, tak jsme ho vzali)

olga_
19. lis 2018

Taky bezdotykový (thermoval baby). Je potřeba dodržet postup měření a jsme spokojení.

rencinka87
19. lis 2018

My jsme koupili vychvalovany bezdotykovy a prestoze jsme merili presne podle navodu, merilo to absolutne ruzne a na to jsem se nechtela spolehat, takze dal jsme merili v zadecku (a to jeste klasickym lihovym, takze tri minutky), nastesti jsme malyho vzdycky nejak zabavili a zmerili. Ted ma dva a ctvrt a merili jsme zatim dvakrat a uz v podpazi - deset minut u pohadky. Ale uz je velkej a necha si to vysvetlit. Proste to drzel a hotovo.
Bezdotykovym bohuzel neverim, staci se posunout po cele a zmerit za stejnych podminek trikrat za sebou na jinem miste a vychazi uplne jiny cisla.

michaela19911991
19. lis 2018

@daasha1 v zadečku - prostě ho víc přidržím a těch 20vteřin nějak přežije, na to abych měřila v podpaží ho neudržím tak dlouho a ty bezdotekové jsou k ničemu - vyzkoušela jsem 3 a žádný neměřil správně.

hezz17
19. lis 2018

Rtutakem v podpazi. Už od miminka.

soleilll
19. lis 2018

My měříme análně i pětiletému. Je to ryhclé a přesné. Bezdotykovým nevěřím a v podpaží to dítě drží bůhví jak.