Je normální, když se objevují modřiny na nohách u dětí?
Syn 5let.. Je to podle vas ok? Občas se mu dělají modřiny na chodidlech ze spodu. A sem tam nějaká klasická.. Ale tolik vedle sebe? Ma u na druhé noze 3 ale každou jinde.

Doporučuji ihned lékaře, též nechci strašit, ale modřiny patří i k horším diagnózám než srážlivost krve. Držim palce, ale opravdu běžte na krev.
okamžitě doktor, šla bych hned teď ráno... souhlasím s dixi
@domadomca Dcera má totéž a odběry krve absolvovala kvůli tomu, že není fanynka do jídla, vitamíny ji pro jistotu přidávám z lékárny v sirupu, i když má vše v normě. Na ni se nějaký klacek v lese jen špatně podívá a šup, už má modřínu, navíc je dost živá. Tak nevím, jestli zrovna vitamíny 🤔 Kdybys náhodou řešila s Dr, napiš prosím nějaký výsledek 🙏 Já to beru prostě tak, že je k tomu náchylná, ale třeba v tom něco bude.
Jak radi holky, radeji k lekari 🍀🍀🍀
Ženy děkuji za rady, názory. Posílala jsem dr email s fotkami a zítra mám prijt na krev a prý nám dá zadanku někam, v pořádku to prý není, ale kdyby šlo o něco velmi vážného měl by to prý údajně i na trupu a jinde po těle. Prý se na něj musí podívat osobně. Takže dam vědět jak jsme dopadli 🙂
Ahoj, tak jak ste dopadli?
Taky na vás myslím.. snad je vše v pohodě..??

@domadomca nechci strašit,ale mě se tohle dělá díky blbé srážlivosti krve,ci nedostatek vitamínu. Chtěla by to k Dr a nechat mu udělat odběry.