Ahojky, máte někdo zkušenosti s Molusanem na molusky? pomohlo to?a je to i pro děti 2 let?
Jo díky,teď mi ještě někdo poradill propolisovou mast, tak uvidíme, ty velké jsme mu seškrábali, ale má tam ještě ty malé potvůrky... ☹
@vefa Nám pomohl homeopatický lék Sulfur 30 CH 10kuliček 1x týdně. Molusky se začaly rychle zhoršovat, vylézat na povrch, což je dobře a už máme jen dvě a víc se nerozšiřují. Když byly velké a malého bolely natírala jsem to ještě krémem Molusanem. Ale jen když to měl špatné, krém docela smrdí. Jsem moc ráda, že nám to zabralo. Jsem ráda, že jsem nedovolila doktorce mu to vytrhávat. Je to nesmysl. Je to virového původu, stačí se jen zbavit toho proč se to dělá a mít lepší imunitu. A pokud někdo na to půjde tak hlavně poproste aby mu/jí to potřeli znecitlivující mastičkou, protože o tomhle se doktorka vůbec nezmiňovala. Určitě krém můžete použít i dvouletému.
Dobrý den,četla jsem jak jste mněli také problémy s moluskami my už rok se s nimi léčíme nechci jít na vypalování nebo výškrob tak je pořád dezinfikujeme bedadinem a mažeme jodimazolem,ale nic platný a jíme hlívu ustřičnou.Tak jsem koupila malusan krém a ty prášky sulfur 30ch poradíte my jak je mám dávkovat a jak dlouho pro 4.letou dceru a co to vlastně je za prášky neublíží nám děkuji moc za radu marcela
Vefa, my jsme ho měli, nevím, od kdy se může, ale podle těch silic, co psali, že tam jsou - hlavně česneková, jsem usoudila, že do 2 let jo. Mazali jsme asi v 19 měs. A jo, pomohlo, sice nijak zázračně, ale asi za 4 dny mazání ráno večer maličké molusky zmizely a větší jsem napřed propíchla vydezinfikovala Betadinem, nechala den dva v klidu a pak taky mazala a zmizely všecky. Jenom se nám teď po pár měsících vrátily, ale na jiném místě 😠 . A ještě teda pěkně to "voní" po česneku, takže celá ložnice provoněná 😒 .